Eveniment · 570 · 03 Martie 2019

1 martie 2019 - Un minunat eveniment de socializare al echipei Partidului Social Democrat - organizația Turda!

1 martie 2019 - Un minunat eveniment de socializare al echipei Partidului Social Democrat - organizația Turda!ariesnew.ro

1 martie 2019 - Un minunat eveniment de socializare al echipei Partidului Social Democrat - organizația Turda! Vă mulțumesc tuturor pentru participare, susținere și implicare!

Ne-am propus să realizăm împreună cât mai multe proiecte ca răspuns la problemele cetățenilor, astfel încât să ajungem la o îmbunătățire considerabilă a calității vieții turdenilor. Am realizat foarte multe până astăzi și am convingerea că putem să clădim împreună un oraș frumos și modern cu care să ne mândrim, un oraș în care tinerii să creadă și în care să le placa să trăiască, să aibă locuri de muncă, un oraș în care cei de vârsta a doua și a treia să se bucure, un oraș curat, primitor și prosper. Trebuie să fim dispuși la orice efort pentru a transforma Turda în orașul care îl dorim pentru copiii noștri, un oraș sigur, modern, stabil și competitiv, un oraș european.

Împreună suntem puternici și împreună putem schimba lucrurile în bine, vă aștept pe fiecare dintre dumneavoastră, dragi turdeni, indiferent de opțiunile sau preferințele politice, să îmi fiți alături, iar împreună să putem construi, dezvolta și transforma în bine acest oraș!

Cristian Octavian Matei- presedinte PSD

Primarul municipiului Turda