Eveniment · 666 · 17 Septembrie 2018

21.000 de spectatori s-au bucurat de WonderPuck 2018

21.000 de spectatori s-au bucurat de WonderPuck 2018ariesnew.ro

Cea de-a doua ediție a Festivalului Stradal WonderPuck a reunit la finalul săptămânii trecute nu mai puțin de 21.000 de participanți. Artiști din 8 țări au însuflețit timp de trei zile scenele din Cluj-Napoca (în Piața Unirii și Piața Muzeului) și de la Castelul de la Bonțida.

Clujenii au fost prezenți, cu mic, cu mare, pe tot parcursul ediției din acest an a Festivalului Stradal WonderPuck în spațiile special amenajate pentru copii (la Scena Mare și Scena Mică din Piața Unirii și în curtea Castelului Bánffy de la Bonțida ) și adolescenți (în Piața Muzeului).

Artiști veniți din 8 orașe au evoluat la patru scene, în 30 de spectacole și 8 concerte. De asemenea, sute de copii au participat la cele 30 de ateliere organizate în cadrul festivalului clujean.

Evenimentele programate în Piața Unirii au reunit 17.500 de spectatori, în Piața Muzeului au fost prezenți 1.000 de participanți, în timp ce la Bonțida s-au bucurat de spectacole și ateliere aproximativ 2.500 de persoane. În total, WonderPuck 2018 a reunit în jur de 21.000 de spectatori.

Evenimentul a avut loc între 14 și 16 septembrie 2018 și a fost organizat de Teatrul de Păpuși „Puck”, Asociația Esua și Clubul „Lions”, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Administrației Fondului Cultural Național.

Participarea la toate evenimentele din cadrul WonderPuck 2018 a fost gratuită!

Sponsori și parteneri: Iulius Mall, Banca Transilvania, Carbochim, Turkish Airlines, Grup Transilvae, Grand Hotel Napoca, Nobila Casa, PMA Invest, Amprenta Advertising, Eximtur, Darkaffe by Dorota, Rondocarton, Vitacom Electronics, Bronto, FSP Global, Aegon, Sport Addict, Spot Optik, Jolly, Stegăroiu și Asociații, Clubul Leo Bastion, Autoveneția, Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia, Copyland Trading și Consulatul General al Ungariei Cluj-Napoca.

Parteneri media: Cartoon Network, Transylvania Trust, Radio România Cluj, Tvr Cluj, Impuls Radio, Napoca FM, Transilvania Reporter, Cluj Life, Radio Info Trafic, CTP Cluj-Napoca, Paprika Rádió Agnus Rádió, Transindex, Szabadság, Játéktér, Erdely TV, esemeny.ro, erdely.ma.

Despre Teatrul de Păpuşi „Puck”
Teatrul de Păpuşi „Puck” a fost înfiinţat 1950 și se află în subordinea Consiliului Județean Cluj. Palmaresul instituției cuprinde 300 de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări. Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi „Puck” este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii. Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a inițiat Festivalul Stradal „WonderPuck”, un eveniment dedicat întregii familii.

Biroul de presă
17 septembrie 2018