Cozmin Sașa - Pro România
Remus Lăpușan - Pro România
Mircea Irimie - Pro România
Administrație · 295 · 15 Septembrie 2019

A treia și ultima zi a Zilelor Recoltei la Cluj-Napoca!

A treia și ultima zi a Zilelor Recoltei la Cluj-Napoca!ariesnew.ro

A treia și ultima zi a Zilelor Recoltei la Cluj-Napoca!

Nu rata ocazia de a îți aproviziona cămara, pentru sezonul rece, cu produse gustoase, proaspete, de cea mai bună calitate, direct de la producători!

Unde? În Cluj-Napoca, pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian, acolo unde Consiliul Județean Cluj și Asociația Produs de Cluj vă așteaptă până deseară pentru a vă delecta cu numeroase bunătăți și pentru a vă încânta sufletul cu frumusețea folclorului autentic românesc.

Peste 200 de producători locali sunt prezenți la această ediție a Zilelor Recoltei, aducând cu ei fructe și legume de sezon, conserve, dar și obiecte de artizanat. Gospodinele au, astfel, ocazia să achiziționeze direct de la producători întreaga gamă de legume necesare preparării murăturilor sau zacuștilor, precum și fructe, pentru a fi sigure că dulcețurile și compoturile nu vor lipsi din cămară. La rândul lor, amatorii de must pot asista la producerea acestuia în mustăria tradițională iar gurmanzii pot alege între preparate la grătar, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, brânzeturi și produse din carne preparate ca la mama acasă.

Întreaga manifestare este completată de spectacole folclorice de excepție susținute de cei mai cunoscuți și apreciați artiști și ansambluri clujene, voia bună fiind astfel asigurată în fiecare zi. Nu în ultimul rând, copiilor le sunt destinate programe speciale, adaptate vârstei, precum și unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracții din Transilvania.