Education · 85 · 19.01.2023

Academia Nevermore devine Academia Civică

By REDACȚIE
Academia Nevermore devine Academia Civică

Academia Civică este pe cale să își deschidă înscrierile pentru toți tinerii care își doresc să aducă o schimbare în comunitatea din care fac parte! Anul acesta Academia Nevermore devine Academia Civică! Aceasta își propune, asemănător Academiei Nevermore, ca prin activitățile sale să valorifice abilitățile tinerilor aparte: acei tineri însetați de dorința de a produce o schimbare în bine în comunitatea din care provin.

Încă de la începuturi, Nevermore și-a propus să fie un loc sigur și un loc în care elevii să poată crește indiferent de cine sau ce sunt ei, îndrumați de profesori acreditați. În cadrul Academiei Civice, sesiunile de formare vor fi susținute de tineri turdeni acreditați internațional în diferite domenii, precum: Metode și Statistici aplicate în Științe Sociale, UI/UX Design, Brand Management etc..

Deoarece ne dorim sa creăm accesibilitatea la eveniment, astfel încât să poată beneficia cât mai mulți tineri de acest proiect, în cadrul Academiei a fost dezvoltat Sistemul de Formulare 230, prin care taxa în valoare de 497 RON poate fi achitată procentual sau poate să fie complet înlocuită de Formularul 230 (3,5% din impozit). Fiecare 5 formulare reprezintă 25% reducere din taxa de bază, iar la 20 de formulare strânse, accesul la Academie devine gratuit.

Înscrierile vor fi lansate la începutul lunii februarie, iar Academia Civică se desfășoară în perioada 3-5 martie, în Răchițele. Mai multe detalii pe:
https://www.amosed.ro/civic-academy/

Proiect derulat în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Cluj

Acest proiect este finanțat în parte printr-un grant al Departamentului de Stat al S.U.A. Opiniile, constatările și concluziile prezentate în această lucrare sunt ale autorului/ autorilor și nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al S.U.A.

BACK TO TOP