Politica · 216 · 17 Septembrie 2020

Adevărul este următorul: CSM Câmpia Turzii a fost politizat de către PD-L, travestit în noul PNL. D-le Lojigan, vă spălați pe mâini ca PILAT!

Adevărul este următorul: CSM Câmpia Turzii a fost politizat de către PD-L, travestit în noul PNL. D-le Lojigan, vă spălați pe mâini ca PILAT!ariesnew.ro

📣Adevărul este următorul: CSM Câmpia Turzii a fost politizat de către PD-L, travestit în noul PNL. D-le Lojigan, vă spălați pe mâini ca PILAT!
Din păcate, la sfârșit de mandat PNL și Dorin Lojigan, sportul din Câmpia Turzii a murit!
Cu datorii peste datorii, cu fonduri de 1 milion de euro alocați de la Consiliul Local, risipiți și prost gestionați, adică 1,2 milioane de lei pe an și cu rezultate zero, putem spune că PNL a distrus sportul din Câmpia Turzii.
Cum au politizat CSM-ul?!
Toată lumea, antrenori, sportivi, părinți și opinia publică știu că Clubul Sportiv Municipal este condus de Viorel Crișan, finul consilierul judetean Haiduc Cristian, membru marcant PNL și care leagă și dezleagă ,,treburile” PNL-iste.
Se vorbește despre imposibilitatea de a deconta sumele primite, despre cheltuieli și împrumuturi dubioase?
Ne întrebăm retoric: cine trebuia sa urmărească și să verifice aceste cheltuieli dacă nu aparatul de specialitate al primarului?!
Cine trebuia să stabilească și să certifice indicatorii de performanță dacă nu specialiști din Primărie? Cine?
Sportivii au început să vorbească. Pasionații de sport sunt indignați de ceea ce se întâmplă în CSM.
Oare noi am politizat sportul, noi am participat la chefurile organizate în incinta Stadionului pe timp de pandemie, sau dumneavoastră stimabililor din PNL?! Oare noi am organizat zile onomastice la care au participat nașul și finul, iar personalul CSM deservea petrecăreții de partid, prin scandări de genul: ,,Noi suntem Dumnezeii orașului, facem ce vrem!”
⛔️Toate acestea trebuie să înceteze!!!STOP!
⛔️A fost DESTUL!
⛔️Lăsați sportul în Pace!
⛔️Lăsați Câmpia Turzii să se dezvolte normal!
Echipa ALDE Câmpia Turzii