Interviul săptămânii · 978 · 13 August 2019

Adrian Apahidean: CÂMPIA TURZII ARE NEVOIE DE UN ALT PRIMAR ÎN 2020‼️

Adrian Apahidean: CÂMPIA TURZII ARE NEVOIE DE UN ALT PRIMAR ÎN 2020‼️ariesnew.ro

CÂMPIA TURZII ARE NEVOIE DE UN ALT PRIMAR ÎN 2020‼️

În dialog deschis cu social democratul Adrian Apahidean

➡️Adrian Mărincean: Ne puteți spune câteva cuvinte despre dvs. Cine este Adrian Apahidean?

➡️Adrian Apahidean: M-am nascut în C. Turzii într-o familie de oameni simpli, tata fiind strungar la I.S.C.T. iar mama casnică. După absolvirea Lic. Industrial din C. Turzii, m-am angajat la I.S.C.T. fiind hotărât să urmez cursurile Scolii Militare de Ofiteri Activi a M.I. - Bucuresti, pentru care , una din condițiile impuse era vechimea în muncă de minim 2 ani. Am satisfăcut stagiul militar ( 1983 - 1984 ) și în 1986 , în urma examenului am fost admis la Școala Militară de Ofițeri Activi a M.I București. În perioada 1990 - 2016 mi-am desfășurat activitatea ca ofițer de politie în cadrul I.P.J. Mures și Cluj. In perioada 1994 -1999 am urmat cursurile Facultății de Drept Sibiu , fiind licentiat în științe juridice, ulterior urmând cursuri post-universitare la UBB Cluj Napoca specializarea " psihologie judiciară ". În anul 2005 am revenit acasă , la Poliția mun. C.Turzii unde mi-am desfășurat activitatea până în anul 2016 când , la cerere, am trecut în rezervă cu gradul de colonel.

Sunt căsătorit din anul 1988 cu Dorina Apahidean și avem împreună doi copii.

➡️ #AM: Ce va determinat să intrați în politică?

➡️ #AA: În perioada de activitate profesională, conform Statutului Politistului, era interzis să facem parte din partide politice. Interacționând cu persoane din diferite categorii sociale, după trecerea în rezervă, am considerat că pot să fac ceva benefic pentru comunitatea locală din care fac parte, să încerc să-i motivez să-și exprime liber optiunile politice, să nu fie folositi doar în campaniile electorale, să primească promisiuni pentru vot iar pe urma sa fie uitati de persoanele cărora le-au încredințat votul. Consider că bunăstarea comunității depinde în mare măsură de implicarea în viața socială a aleșilor.

➡️ #AM: De ce ați ales echipa social democrată

➡️ #AA: Pentru că sunt adeptul unui sistem echitabil și uman, având la bază principiile egalității și dreptății sociale, protecția celor defavorizați, promovarea intereselor producătorilor de valori materiale și spirituale.

➡️ #AM: Ce hobbiuri aveți?

➡️ #AA: Columbofilia, sportul in general si lectura.

➡️ #AM:Câmpia Turzii a fost un orășel cochet, curat, bine îngrijit, în ultimii ani curățenia și goposopdarirea lui lasă de dorit, care credeți că este cauza?

➡️ #AA: Curățenia orașului este rezultatul, în primul rând al comportamentului locuitorilor acestuia. Dar locuitorii orasului înmare măsură sunt aceeasi care erau în urmă cu 3 ani când mun. C. Turzii era model de curatenie în țară. Dacă autoritatile locale neglijeaza acest lucru si locuitorii devin indiferenți. Un spațiu îngrijit nu cred că nu determină un comportament adecvat, de pastrare a curățeniei! Sunt convins că se poate, cu condiția să se vrea !

➡️ #AM: Are Câmpia Turzii nevoie de un alt primar? De ce?

➡️ #AA: DA, are nevoie de un alt primar și cred că de acest lucru s-au convins si majoritatea concetățenilor. De ce are nevoie ? Pentru că actualul primar nu a demonstrat în 3 ani că este capabil să facă ceva pentru comunitate. Dacă festivalurile sunt singurele realizari în 3 ani de mandat...!!!??? Și să nu uit, partidul facebook...!!! Atunci DA, Câmpia Turzii are nevoie de un alt primar !

➡️ #AM: Ce le transmiteți cetățenilor din Câmpia Turzii?

➡️ #AA: Aveti incredere în rațiunea de a alege ! Nu vă lăsați influențați de promisiuni deșarte la următoarele alegeri locale ! Haideți să facem din Câmpia Turzii un oraș frumos cel puțin cum a fost în urmă cu 3 ani !

➡️ Adrian Mărincean: Vă mulțumesc pentru timpul acordat!

➡️ Adrian Apahidean: Asemenea!