Politica · 293 · 31 August 2020

Adrian MISCHIAN a fost cel mai performant director al Companiei de Salubritate SA Campia Turzii. A oprit jaful PDL, actualul PNL!

Adrian MISCHIAN a fost cel mai performant director al Companiei de Salubritate SA Campia Turzii. A oprit jaful PDL, actualul PNL!ariesnew.ro

Compania de Salubritate este un operator economic al carui actionar unic este UAT Muncipiul Campia Turzii, aflat in subordinea Primariei si Consiliului Campia Turzii,un serviciu public infiintat ca urmare a reorganizarii RAGCL Campia Turzii in anul 2008. Desi o societate nou infiintata in mandatul PDL, actualul PNL a fost rapid politizata, numindu-se un director politic, in persoana membrului de partid Mihai Rosca, fara studii superioare, care in mai bine de doi ani de zile ca urmare a unui management defectos si incompetent a dus societatea spre faliment, acumuland datorii istorice prin deservirea camarilei de partid.

In anul 2011, ca o solutie de salvare este numit director Adrian Mischian , inginer si economist de profesie, care in mai putin de un an de zile reuseste sa redreseze compania de salubritate si sa opreasca jaful la care a fost supusa societate de catre camarila PNL.

Cel mai important proiect initiat de catre Adrian Mischian a fost ,,Colectarea selective a deseurilor menajere,, proiect necesar intr-o administratie conectata la managementul ecologic european si care protejeaja mediul.

"Colectarea selectivă a deşeurilor menajere este o obligaţie civică şi suntem convinşi că cetăţenii din Câmpia Turzii vor aprecia şi se vor implica în proiectul SELECŢIA TA CONTEAZĂ!. Suntem printre primele localităţi din România care implementează sistemul de colectare selectivă şi credem că împreună cu cetăţenii municipiului îl vom face funcţional. Proiectul nu implică costuri suplimentare din partea populaţiei sau agenţilor economici şi credem că. în dorinţa de a proteja mediul înconjurător, cu toţii vom răspunde pozitiv în vederea bunei derulări a acestuia." – Adrian Mischian – director SLCIAS Câmpia Turzii, la acea vreme