Politica · 367 · 25 Martie 2020

Adrian Mischian: Consider ca astfel de evenimente ar trebui anulate, în acest an, în toată țara.

Adrian Mischian: Consider ca astfel de evenimente ar trebui anulate, în acest an, în toată țara. ariesnew.ro

Am văzut în presa locala ca primarul din Turda, d-l Cristian Matei, a anulat Zilele Turzii. Personal, consider ca e o decizie mai mult decat rationala, un exemplu de urmat și de alti edili. Consider ca astfel de evenimente ar trebui anulate, în acest an, în toată țara. Nu vreau sa fac politica ieftina, eu și partidul din care fac parte și sa propun ceva la care deja probabil s-au gândit și primarul și alți factori de decizie din Câmpia Turzii, dar mâine în ședința ordinara a Consiliului Local am sa deschid aceasta tema de discutie. Personal sunt pentru anularea Zilelor Câmpiei Turzii în acest an și a celorlalte evenimente similare (ca de exemplu Festivalul Peștelui organizat la Baza de agrement "3 Lacuri") și sumele bugetate acestor evenimente să fie redirecționate pe activități care sa diminueze efectele crizei declanșate de virusul COVID-19.
Legat de criza COVID-19 în care suntem, consider ca se impune o informare în cadrul ședinței Consiliului Local de mâine cu privire la situația existenta în Câmpia Turzii, la cât de pregătit este Spitalul Municipal în acest sens și cred ca cel mai avizat sa facă aceasta informare este directorul spitalului din localitate. Cred ca, sunt în asentimentul și altor colegi consilieri să-i lansam invitația d-lui manager al spitalului sa participe mâine la ședința de consiliu local și sa prezinte o informare.
PMP Câmpia Turzii mulțumește tuturor medicilor și cadrelor medicale aflate pe baricade în lupta cu COVID-19, profesionalismul și efortul lor au făcut ca, cel puțin la aceasta data, situația în România sa fie ținută cât de cât sub control.