Facebook Scan · 149 · 10 Septembrie 2020

Adrian MISCHIAN dă cu PNL-isti de pământ!

Adrian MISCHIAN dă cu PNL-isti de pământ!ariesnew.ro

,,A început campania electorală și din păcate, a început cu o mojicie la adresa mea, marca înregistrată PNL Câmpia Turzii. Sper ca împreună cu voi, să reușim să-i trimitem acasă și să-i facem să revină la meseriile lor de bază (ungători, avocați, zidari-tencuitori, ihtiologi, ingineri etc.) și astfel să punem capăt risipei și huzurului pe bani publici.
Revenind la proiectul politic electoral, propus de PMP Câmpia Turzii, ”Strategia 5S pentru Câmpia Turzii”, subiectul ce vi-l propun astăzi este legat de dezvoltarea sportului de masă (capitol ”Sănătate”)
Nu vreau să vă țin un seminar despre importanța sportului și influența acestuia asupra sănătății, cunoaștem fiecare acest lucu. Nu vreau să vorbesc nici despre lipsa unui bazin de înot, promis doar în campanii electorale, la care deja se știe și managerul, bineînțeles unul ce iubește galbenul, deși încă pasc caprele pe locul unde urmează a se construi.
Nu vreau să vorbesc nici despre faptul că sălile de sport aparținând unităților de învățământ se închid de vineri după amiaza până luni dimineață, pe motiv că nu există personal de supraveghere suficient la școli.
Vin cu o soluție pentru revitalizarea sportului de masă. Și anume, acordarea de finanțări nerambursabile pentru factorii implicați în sport: profesori de sport, instructori și antrenori sportivi, grupul țintă fiind copiii și tinerii din Câmpia Turzii.
În baza unor cereri de finanțare, aceștia vor avea acces la surse de finanțare nerambursabile pentru dezvoltarea de activități specifice sportului de masă în mai multe ramuri sportive. Din aceste fonduri se vor putea acoperi cheltuielile cu resursele umane, cu materiale sportive achiziționate, hrană, cheltuieli de deplasare și alte cheltuieli necesare derulării proiectului. Aceste activități se vor dezvolta extracurricular, la libera alegere a celor care doresc să participe la aceste programe, fără a fi o obligație suplimentară la activitatea didactică curentă. Formele de organizare a solicitanților de astfel de granturi, accesul la finanțare, modul de rambursare a cheltuielilor, se va stabili printr-un ”Ghid al solicitantului”, care se va întocmi ținându-se cont de sugestiile celor ce doresc să se implice în dezvoltarea sportului de masă în Câmpia Turzii.
Aștept cu interes sugestiile voastre la adresa - contact@pmpcampiaturzii.ro.
O săptămână frumoasă! Spor!
Adrian Mischian,,
A scris candidatul PMP pe adresa sa oficiala de facebook