Facebook Scan · 974 · 22 Mai 2020

Adrian Mischian intervine in conflictul LOJIGAN si Dr. Oana SURGENT, ironizand administratia PNL : Asta este ,,grija" PNL fata de antreprenoriatul local...BLA, BLA, BLA reindustrializare

Adrian Mischian intervine in conflictul LOJIGAN si Dr. Oana SURGENT, ironizand administratia PNL : Asta este ,,grijaariesnew.ro

Consilierul local PMP Adrian MISCHIAN : Asta este "grija" administrației PNL fata de antreprenoriatul local și fata de cetățenii săi. Restul sunt povesti cu contracte semnate, reindustrializare... bla, bla, bla.

Dr. Oana SURGENT: Domnule primar, ne adresam cu DEZGUST, REVOLTA si MAHNIRE SUPREMA, la fel cum ne-am adresat si in sesizarea pe care v-am trimis-o personal la Primarie si pe care ati ignorat-o total neavand un minim de bun simt ca sa ne raspundeti (da... stim... nu puteti... nu aveti timp... aveti de semnat proiecte emfatice pentru oras).

Imobilul pe care dorim sa-l construim se afla intr-o zona in care legea permite o astfel de derogare de la PUG (Plan Urbanistic General) si pentru care am obtinut toate avizele solicitate.
Va reamintim ca la inceputul anului trecut, in administratia dvs, ati eliberat o autorizatie de construire a unui ansamblu imobiliar format din 3 cladiri cu un numar total de 18 apartamente tot intr-o zona de case (mai exact intre doua case).
Nu v-am fortat si nici nu va fortam mana in niciun fel.
Noi nu am sarit peste nicio etapa necesara elaborarii PUZ. Pe aceasta cale va invitam public sa aduceti dovezi concrete prin care sa va sustineti aceste afirmatii denigratoare la adresa noastra.
Dvs sunteti cel care nu ati respectat termenele legale de semnare a documentelor si ne-ati blocat demersurile incepute acum mai bine de 7 luni.
Consideram ca va impotriviti investitiei noastre deaorece noi nu facem parte dintre acolitii dvs.
Desigur cine a mai investit in acest oras mananca si bea la aceeasi masa cu dvs.
In Primaria Campia Turzii sunteti SINGURUL functionar public care nu a respectat legea.
Degeaba incercati sa amagiti lumea. Am parcurs toate etapele acestui PUZ, cu greu, din cauza dvs.
Cu pretul incalcarii legii, ati intarziat semnarea documentelor la fiecare etapa din cadrul elaborarii PUZ, fara sa motivati legal aceasta atitudine.
Referitor la observatiile vecinilor, noi am tinut cont de acestea, am raspuns in termenele legale prevazute in elaborarea PUZ, ba mai mult, am si modificat proiectul initial tinand cont de aceste observatii, tocmai pentru a nu aduce niciun fel de prejudiciu celor doi vecini.
Indiferent daca ar fi fost sau nu aduse observatii, dvs ar fi trebuit sa semnati actele in termenele prevazute de lege.
Comisia tehnica (formata din arhitecti care nu sunt angajati ai primariei si carora nu le puteti comanda dvs) a votat favorabil si prima versiune a proiectului (P+3E) si versiunea actuala (P+2E).
Raportul pentru P+2E zace de mai bine de 3 saptamani pe biroul dvs. cu toate ca a fost deja semnat de arhitectul sef al primariei.
Din nou, pentru a ne intarzia si mai mult, ati solicitat o reintrunire a comisiei pentru dezbaterea proiectului nostru (o premiera in istoria Primariei Campia Turzii).
Dvs ati afirmat ca asteptati un raspuns din partea comisiei, insa nu ati mai precizat faptul ca tot dvs trebuie sa aprobati si intrunirea acestei comisii (intrunire pe care o amanati in mod repetat).
Bineinteles, ca sa dati si mai multa importanta, puneti la indoiala cunostintele de arhitectura si urbanism ale membrilor comisiei (desigur, dvs sunteti si avocat, si arhitect, si judecator si mai ales PRIMAR).
Cand am fost in audienta ne-ati recomandat in mod arogant si sfidator sa va dam in judecata daca nu ne convine faptul ca nu respectati termenele legale.
V-am dat in judecata si mai mult v-am facut si o plangere penala pentru ca nu va respectati atributiile de serviciu.
Noi nu am facut si nu facem niciun fel de presiune asupra dvs, noi vrem doar sa ni se respecte dreptul fundamental de a construi, desigur in limitele prevazute de legile in vigoare.
Nu am cerut niciun favor nimanui. Dvs ar trebui sa va revizuiti acest comportament de MIC despot care nu face cinste unui primar.
Nu stim de unde atata ura si rea vointa, "domnule" primar!


surgent mischian lojigan