Facebook Scan · 934 · 05 Septembrie 2019

Adrian MISCHIAN PMP: În lipsa de realizări, d-l primar se lauda cu ce îl învață prost alții. A redus, el și PNL-ul, șomajul sub 1%?! Sa fim serioși!

Adrian MISCHIAN PMP: În lipsa de realizări, d-l primar se lauda cu ce îl învață prost alții. A redus, el și PNL-ul, șomajul sub 1%?! Sa fim serioși!ariesnew.ro

În lipsa de realizări, d-l primar se lauda cu ce îl învață prost alții. A redus, el și PNL-ul, șomajul sub 1%?! Sa fim serioși! Mai are și alte aberații la activ, primarul nostru. Îmi amintesc de fabulația cu asocierea în Patrulaterul Vestului, probabil se crede la nivelul primarilor din Cluj, Oradea, Arad, Timișoara. Mai trebuie sa se laude cu baza NATO de la Luna și cu proximitatea Autostrăzii Transilvania! Îl vad în stare!

Le trebuie tot felul de prostii și spitalul nu are un CT (computer tomograf), nu poți face un RMN în spital, oamenii bolnavi sunt nevoiți sa meargă la Cluj pentru CT și RMN, sa plătească o grămadă de bani sau sa aștepte pentru o programare câteva luni de zile. După prostia de proiect de la Trei Lacuri, cu peste 2 milioane de euro cofinanțare de la bugetul local, după alta la fel de mare prostie, 1 milion de Euro pregătiți a fi investiți în Comuna Luna, în noul parc industrial, în condițiile în care C Turzii are propriul parc industrial, o alta megaprostie, marca înregistrată PNL CT... Racosa navigabila. Da, stimați cetățeni din CT, o sa va dați cu barca pe Racosa, în viziunea primarului nostru asta va lipsea pana acum. Vorba colegei din consiliu local, chiar sunteți duși cu pluta, onorați conducători ai urbei noastre.

A scis consilierul local Adrian Mischian pe facebook