Cozmin Sașa - Pro România
Remus Lăpușan - Pro România
Mircea Irimie - Pro România
Politica · 307 · 05 Octombrie 2019

Adrian Mischian PMP: In profesorul Theodor Paleologu am descoperit un om rafinat, un intelectual de rasa, o enciclopedie vie,

Adrian Mischian PMP: In profesorul Theodor Paleologu am descoperit un om rafinat, un intelectual de rasa, o enciclopedie vie,ariesnew.ro

Candidatul PMP la functia de presedinte, Theodor Paleologu, a vizitat ieri Cluj-Napoca si a am avut ocazia de a-l insoti intreaga dupa-amiaza si seara, de-a lungul programului stabilit de organizatori, program ce a inclus o conferinta de presa, o lansare de carte si o intalnire cu o asociatie studenteasca din Cluj. Am descoperit in profesorul Theodor Paleologu un om rafinat, un intelectual de rasa, o enciclopedie vie, in preajma caruia nu te plictisesti niciun moment. Am ramas placut surprins de principiile politice ale domniei sale, nu a atacat niciun moment adversarii politici inscrisi in cursa prezidentiala si nici partidele din care acestia fac parte. Au fost multe declaratii frumoase ale domniei sale de-a lungul evenimentelor la care a participat la Cluj, imi vine in minte una dintre ele. La intrebarea unuia dintre jurnalistii clujeni, cu cine dintre candidati si-ar dori o infruntare electorala directa, profesorul Paleologu a raspuns ca este dispus sa se intalneasca cu toti prezidentiabilii, dar dintre ei l-ar alege pe Klaus Iohannis si pentru a-i usura sarcina presedintelui in functie, vorbitor nativ de germana, ar fi dispus ca infruntarea sa se desfasoare chiar si in limba germana. A lansat si invitatia adversarilor din campania prezidentiala de a participa la o infruntare electorala directa, eveniment propus pentru data de 21 octombrie 2019, locatie - Casa de Cultura a Studentilor din Cluj.

Vom vedea ce scor va obtine Theodor Paleologu la alegerile

prezidentiale din noiembrie, dar noi ce-i care il sustinem ne dorim si speram la un tur doi Iohannis –Paleologu. Oricum candidatura domniei sale constituie un nou refresh pentru Partidul Miscarea Populara.

Un gand frumos si pentru profesorul Adrian Papahagi, un intelectual clujean ce s-a alaturat campaniei lui Theodor Paleologu si pe care noi cei din PMP Cluj ni-l dorim parlamentar PMP din 2020.

Adrian Mischian, consilier local PMP Campia Turzii