Facebook Scan · 90 · 11 Septembrie 2020

Adrian MISCHIAN: Sportul din Câmpia Turzii în moarte clinică!

Adrian MISCHIAN: Sportul din Câmpia Turzii în moarte clinică!ariesnew.ro

Sportul din Câmpia Turzii în moarte clinică!
Vești extrem de proaste vin dispre sportul din Câmpia Turzii!
Am rămas și fără echipă de fotbal! Este incredibil cum comune ca Viișoara și ca Tritenii de Jos au echipe de fotbal și baze sportive mai moderne ca și Câmpia Turzii!
Echipa de volei s-a autodizolvat! Din informațiile mele nu mai există nici un jucător la echipă! O parte din foștii voliebaliști ai CSM-ului din localitate au depus memorii și au câștigat în instanță plata salariilor restante!
De alte sporturi, care altă dată erau mândria localității, boxul, tenisul de câmp, handbalul, nici nu mai poate fi vorba!
Anul acesta au fost alocați 1.200.000 lei (12 miliarde lei vechi) către CSM Câmpia Turzii. Pe ce s-au cheltuit banii alocați...enigmă totală! Antrenorii și jucătorii au rămas neplătiți, cheltuieli de deplasare sau pentru organizarea competițiilor nu au existat din cauza pandemiei! D-le primar, d-le președinte CSM au fost 1,2 milioane lei alocați de la bugetul local pentru sportul din Câmpia Turzii, unde au ajuns acești bani?! Din discuțiile pe care le-am avut cu persoane implicate în sportul local, problemele sunt foarte grave și este nevoie de un audit urgent la CSM Câmpia Turzii.
De mai multe ori am solicitat în consiliu local ca președintele CSM Câmpia Turzii să prezinte un raport financiar privind activitatea clubului. Nu a venit niciodată cu un astfel de raport în fața consiliului local. De ce? Trageți și Dvs. concluziile! Eu cred că are ceva de ascuns.
D-le primar PNL, după ce ați făcut praf drumurile, spațiile verzi, trotuarele, fântânile arteziene și ați mutat rampa de gunoi pe străzile și aleile din oraș, ați distrus și sportul din Câmpia Turzii!
Adrian Mischian, candidat PMP la Primăria Câmpia Turzi