Politica · 398 · 05 Octombrie 2019

Adrian NAP PMP: Cred cu tarie ca Paleologu are sanse mari sa intre in turul 2 al alegerilor!

Adrian NAP PMP: Cred cu tarie ca Paleologu are sanse mari sa intre in turul 2 al alegerilor!ariesnew.ro

Intalnirea cu Theodor Paleologu m-a ajutat sa inteleg de ce toti contracandidatii, cotati pe primele pozitii in sondaje, evita sa intre intr-o dezbatere in direct cu profesorul, diplomatul și omul politic care poate restarta Romania, dandu-i o alta valoare.

Cred cu tarie ca Paleologu are sanse mari sa intre in turul 2 al alegerilor, pentru ca e singurul candidat caruia nu i se scriu mesajele pe o fituica, de pe care apoi sa le citeasca. Trendul ascendent pe care se afla, in intentia de vot, confirma acest lucru!

Cu o charisma impresionanta (daca ar sta de vorba cu Iohannis, Dancila, Barna sau Diaconu, cu siguranta l-ar vota si acestia!), Theodor Paleologu ne ofera alternativa la falsitate, la o clasa politica in care doar pacalirea electoratului conteaza. Paleologu nu pacaleste! Si de aceea isi doreste dezbateri cu oricare contracandidat. Si de ce credeti ca niciunul nu vrea?! Pentru ca sunt constienti de inferioritatea lor... Lucru pe care nu trebuie sa-l arate romanilor. Insa, am incredere ca electoratul s-a desteptat si nu mai poate fi pacalit!

Dati o sansa Romaniei!

Sper ca domnul Theodor Paleologu sa ne onoreze cu o vizita si la Turda. Ca sa va convingeti cum trebuie sa fie presedintele pe care merita sa-l votati!

Puteti afla mai multe despre candidatul Toader Paleologu aici:

https://pmponline.ro/paleologu-presedinte