Eveniment · 611 · 29 Noiembrie 2018

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj inaugurarează o nouă zonă de îmbarcare zboruri internaționale din cadrul Terminalului de pasageri plecări.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj  inaugurarează o nouă zonă de îmbarcare zboruri internaționale din cadrul Terminalului de pasageri plecări.ariesnew.ro

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj are deosebita plăcere de a vă invita la inaugurarea noii zone de îmbarcare zboruri internaționale din cadrul Terminalului de pasageri plecări.


Evenimentul va avea loc marți, 11 decembrie 2018, începând cu ora 12:00, în cadrul Terminalului de pasageri plecări. Accesul în zonă se va face începând cu ora 11:30.

Modernizarea Terminalului de pasageri plecări internaționale a avut în vedere îmbunătățirea experienței de călătorie a unui număr tot mai mare de pasageri care aleg ca punct de plecare Aeroportul Internaţional Cluj. Considerând faptul că 82% din traficul aerian este extern, iar la nivelul anului 2018 se vor îmbarca pe zborurile internaţionale aproximativ 1.200.000 de pasageri, extinderea cu o suprafaţă construită de 1.000 mp a zonei de îmbarcare zboruri internaționale, reprezintă o dublare a suprafeţei totale de 1.050 mp utilizată în acest sens până în prezent. Acest demers s-a dovedit absolut necesar pentru asigurarea parametrilor optimi de funcţionare, conform traficului aerian de pe aeroport. Capacitatea totală de procesare a pasagerilor din Terminalul de plecări externe va creşte astfel cu 75%.

La acest eveniment, alături de oficiali județeni și locali, vor participa reprezentanți ai companiilor aeriene, instituțiilor și societăților din perimetrul aeroportului și reprezentați mass-media.

Programul evenimentului:

11:30 – 12:00 - întâmpinarea invitaților

12:00 - 12:30 – declaraţii şi ceremonia tăierii panglicii

12:30 - 13:30 – networking.

În speranța că veți da curs invitației noastre pe care o găsiți atașată, vă asigurăm de întreaga noastră considerație.


Cu stimă,