Politics · 129 · 20.05.2024

Alexandru Cordoș susține candidatura lui Adrian Varga pentru Primăria Tritenii de Jos

By REDACȚIE
Alexandru Cordoș susține candidatura lui Adrian Varga pentru Primăria Tritenii de Jos

Candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, Alexandru Cordoș, își exprimă sprijinul ferm pentru Adrian Varga în cursa pentru primăria comunei Tritenii de Jos. Cordoș îl laudă pe Varga pentru dedicația și implicarea sa remarcabilă în comunitate, calități observate încă din perioada studenției acestuia.

Adrian Varga este un exemplu de tânăr lider care și-a dedicat energia și competențele pentru binele comunității noastre”, spune Cordoș. „L-am cunoscut pe Adrian când era student și am fost martor la evoluția sa, caracterizată prin dreptate, implicare civică și empatie. Aceste calități sunt esențiale pentru un lider local și sunt convins că Adrian este persoana potrivită pentru a duce comuna Tritenii de Jos spre noi orizonturi de dezvoltare.”

Adrian Varga și-a lansat candidatura sub sloganul „Împreună pentru Tritenii de Jos”, promițând să implementeze un program ambițios de dezvoltare locală care să aducă îmbunătățiri semnificative în viața cetățenilor. Printre prioritățile sale se numără modernizarea infrastructurii, susținerea educației și încurajarea inițiativelor locale pentru dezvoltare economică.

Este timpul pentru progres și inovație în administrația locală și Adrian are viziunea și capacitatea de a transforma aceste idei în realitate”, adaugă Cordoș. „Comuna Tritenii de Jos va fi pe mâini bune cu Adrian la cârma ei.”

Alexandru Cordoș își încheie mesajul printr-un apel la unitate și sprijin pentru echipa lui Adrian Varga: „Mult succes, Adrian! Mult succes întregii echipe! Suntem alături de voi și vă susținem cu toată convingerea.”

În contextul alegerilor locale din acest an, sprijinul exprimat de Cordoș poate juca un rol crucial în consolidarea încrederii electoratului în capacitatea lui Adrian Varga de a gestiona eficient și responsabil administrarea comunei Tritenii de Jos.

BACK TO TOP