Politics · 336 · 18.05.2023

Alexandru CORDOȘ - Vom continua să consolidăm și să dezvoltam tot ce am realizat în ultima perioada, în folosul comunității noastre cu scopul de a reda sentimentul de  “acasă" clujenilor!

By REDACȚIE
Alexandru CORDOȘ - Vom continua să consolidăm și să dezvoltam tot ce am realizat în ultima perioada, în folosul comunității noastre cu scopul de a reda sentimentul de  “acasă

Încă de la începuturile ei, social democrația a reprezentat o fortă în consolidarea societății transilvănene, acest lucru fiind posibil datorită viziunii și implicării active a reprezentanților din Transilvania, a deciziilor orientate spre echitate sociale și spre dezvoltarea durabilă a județului Cluj și a întregii țări.

Clujul are nevoie să își recapate umanitatea, culoarea și filosofia de a trăi și de a oferi cetățenilor sentimentul de acasă, cu adevărat.

Este nevoie să ne consolidăm aceasta poziție și să intrăm într-o nouă etapa în care, la conducerea Organizatiei Partidului Social Democrat Cluj se va afla senatorul Vasile Dîncu.

Sunt recunoscator și mă bucur să predau ștafeta conducerii Organizației Județene unui om drag mie, unui exemplu politic și celui care, cu siguranță poate duce social democrația clujeană acolo unde îi este locul. Rămân în echipă, alături de colegii mei, în calitate de Secretar Executiv.
Vom continua să consolidăm și să dezvoltam tot ce am realizat în ultima perioada, în folosul comunității noastre cu scopul de a reda sentimentul de "acasă" clujenilor.

Sursa/ Alexandru Cordos/ Facebook

BACK TO TOP