News · 131 · 29.11.2023

ANUNȚ FINALIZARE PROIECT: Asociaţia Iniţiativa Socială Câmpia Turzii (AISCT) anunță finalizarea proiectului cu titlu “START în antreprenoriat”, beneficiar de asistență financiară nerambursabilă în valoare de 4000 

By REDACȚIE
ANUNȚ FINALIZARE PROIECT: Asociaţia Iniţiativa Socială Câmpia Turzii (AISCT) anunță finalizarea proiectului cu titlu “START în antreprenoriat”, beneficiar de asistență financiară nerambursabilă în valoare de 4000 

Asociaţia Iniţiativa Socială Câmpia Turzii (AISCT), cod fiscal nr. 27154117, cu sediul în Mun. Câmpia Turzii, jud. Cluj, str. Teilor, nr.39F, ap.2, CUI 27154117, anunță finalizarea proiectului cu titlu“START in antreprenoriat”, beneficiar de asistență financiarănerambursabilă în valoare de 4000 lei, finanțator Consiliu JudețeanCluj, prin programul anual Fond de tineret și socio-educaționalepentru anul 2023.

Scopul proiectului este acela de a dezvolta in randul tinerilorcompetente si abilitati antreprenoriale, care sa-i ajute să performezeeficient in dezvoltarea de afaceri proprii.

Obiectivul general:

Promovarea unor cai de invatare flexibile, in vederea dezvoltariispiritului antreprenorial pentru un numar de 8 tineri, cu varsta intre18 de ani si 35 de ani, cu domiciliu/rezidenta in Municipiul CâmpiaTurzii, Municipiul Turda și comunele limitrofe acestor localități din județul Cluj.

Obiective specifice:

• OS1. Creşterea accesului la informare cu privire la oportunitatile inovatoare de facilitare a tranzitiei de la statutulde absolvent/somer/angajat la cel de antreprenor, pentru un numar de 8 de tineri, cu varsta intre 18 de ani si 35 de ani.

• OS2. Dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul tinerilor, in contextul societatii bazate pe cunoastere, prin utilizarea unuiinstrument pentru un numar de 8 tineri, cu varsta intre 18 si 35 ani.

• OS3. Implementarea și adaptarea unui instrument inovativ de învățare non-formala ce cuprinde furnizare de serviciipersonalizate de consiliere în antreprenoriat.

Rezultatele proiectului:

- Dezvoltarea spiritului antreprenorial pentru un număr de 8 tineri din zona de implementare;

- Realizarea unui ghid – ”START in antreprenoriat” într-un tirajinitial de 150 de bucați.

Mischian Adrian, președinte AISCT,

29/11/2023

BACK TO TOP