Business · 112 · 15.06.2023

ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT “Start în antreprenoriat”

By REDACȚIE
ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT  “Start în antreprenoriat”

Asociaţia Iniţiativa Socială Câmpia Turzii (AISCT), cod fiscal nr. 27154117, cu sediul în Municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj, str. Teilor, nr.39F, ap.2, CUI 27154117, anunță că, începând cu data de 27.06.2023, va demara proiectul cu titlul “Start în antreprenoriat”, beneficiar de asistență financiară nerambursabilă, în valoare de 4000 lei, prin programul ”Activități tineret, Socio-Educaționale sesiunea 2023”, finanțator Consiliu Județean Cluj.

Scopul proiectului este acela de a dezvolta in randul tinerilor competente si abilitati antreprenoriale, care sa-i ajute să performeze eficient in dezvoltarea de afaceri proprii.

Obiectivul general îl reprezintă promovarea unor căi de învatare flexibile, în vederea dezvoltării spiritului antreprenorial pentru un număr de 8 tineri, cu vârsta intre 18 de ani si 35 de ani, cu domiciliu/rezidența în Municipiul Câmpia Turzii, Municipiul Turda și comunele limitrofe acestor localități din județul Cluj.

Activitățile proiectului:

• Campanii de informare si constientizare a grupului tinta cu privire la importanta dezvoltarii abilitatilor antreprenoriale. Selectarea grupului tinta;

• Furnizare de servicii personalizate de consiliere în antreprenoriat;

• Elaborarea materialului tipărit ”START în antreprenoriat”;

• Managementul proiectului;

• Informare și publicitate.

Mischian Adrian, președinte AISCT

BACK TO TOP