News · 61 · 18.10.2022

Armata în Școli la a X-a ediție pentru militarii din Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii

By REDACȚIE
Armata în Școli la a X-a ediție pentru militarii din Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii

Începutul de săptămână a dat startul celei de-a X-a ediții a proiectului Armata în Școli pentru militarii din Baza 71 Aeriană. Aceștia au participat alături de reprezentanți ai unităților militare subordonate Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, la solicitarea Centrului Militar Zonal Cluj.

Elevii de la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej și de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii au avut ocazia de a fi aproape de militarii noștri care le-au prezentat despre importanța zilei de 25 octombrie, despre specificul unității și misiunile la care au participat de-a lungul carierei. De asemenea, cei doritori de a afla mai multe despre viața și cariera unui militar din cadrul Forțelor Aeriene, au putut să pună întrebări la standul pregătit special pentru ei, unde am avut unii dintre cei mai buni specialiști.


Acest proiect la care am participat cu mare interes a fost unul de succes, atât pentru militarii participanți, cât și pentru viitorii elevi sau studenți militari care vor fi poate din rândurile celor prezenți la activitate. Mult succes dragi elevi în acest an școlar!

📸✍️ Andreea ONIȚA

sursa: Baza 71 Aeriana

BACK TO TOP