Facebook Scan · 2346 · 08 Ianuarie 2019

Asistentele medicale din Spitalul municipal Câmpia Turzii și Servicul Ambulanță se simt stresate, hărțuite și ignorate de autoritățile locale!?

Asistentele medicale din Spitalul municipal Câmpia Turzii și Servicul Ambulanță se simt stresate, hărțuite și ignorate de autoritățile locale!?ariesnew.ro


"Cadrele medicale, precum medicii, asistentii medicali, terapeutii, personalul care lucreaza pe ambulanta, sunt implicate direct in trauma pacientilor, iar acest lucru, in timp, ii expune unui stres traumatic secundar.
Foarte multe cadre medicale ajung la un anumit moment in cariera cand doar mimeaza starea de bine. Zambetul si conversatia de suprafata ascund faptul ca au obosit, ca resursele interne pentru sprijinirea celor care au nevoie, incurajarea pacientilor si a membrilor familiei, se apropie de epuizare."

INSTITUTIIMEDICALE.RO
Stresul de compasiune sau stres traumatic secundar - cat de mult mai poti…
Comentarii
 • Simona Angelescu Lasa ca nu numai cei de pe ambulanta sunt stresati....
  Scrie un răspuns...

 • Iosif Si Anisoara Stoica Mulțumim domnul Doctor pentru tot efortul și dăruirea pe care o faceți pentru a salva mii de vieți Va implicați pe deplin încât faceți totul pentru a salva viata pacienților Mii de mulțumiri cu tot respectul va doresc multă sanatate și fericire
 • Mariana Mari Din cate inteleg eu articolul se refera la toate cadrele medicale nu doar la cei de la ambulanta doamna Simona Angelescu! Dar va pot spune dupa 39 de ani de ambulanta ca stresul pe ambulanta e mult mai accentuat decat in spital deoarece esti singur, trVezi mai mult
 • Simona Angelescu Nu-mi vorbiti mie de stres. Nu sunteti singurii care luati decizii rapide si sunteti expusi la n pericole. La dumneavoastra stres-ul se termina la iesirea din tura, pentru mine continua si acasa. Asta pentru ca imi pasa de pacienti.
 • Meda Tofan De ce cred unii ca numai la ei continua stresul si acasa??? Dar oare la cei care continua si noaptea in vis?Lasa Mariana nu te necaji ca noi nu mai suntem stresate dupa atitia ani de hartuiala!
 • Lukacs Marta Fiecare loc de munca are stresul lui daca se lucreaza mai ales cu oameni., nu numai in medicina. Insa cand se ajunge la mimare inseamna ca e timp de schimbare, de odihna si mai ales de rugaciune.
  Din pacate legile schimbatoare, lipsa de bani, informat
  iile incorecte si multe alte lucruri ca invidia, ura mai pun in carca.
  Domnul sa ne aiba in paza.
  In decembrie din cauza epuizarii am petrecut o noapte la urgenta, unde multe lucruri am vazut si multumesc Domnului si medicului de garda pt revenire.
  Nu uitati sa spuneti macar o rugaciune pt bolnavi dar si pt medici si nu numai....
 • Emilia Popa Tanase Aveti o profesie nobila ,cu multe sacrificii personale !