Politica · 405 · 23 Septembrie 2020

Astăzi vi-l prezentăm pe colegul nostru, Mihai Farcaș, candidat la functia de consilier al Municipiului Câmpia Turzii.

Astăzi vi-l prezentăm pe colegul nostru, Mihai Farcaș, candidat la functia de consilier al Municipiului Câmpia Turzii.ariesnew.ro

Astăzi vi-l prezentăm pe colegul nostru, Mihai Farcaș, candidat la functia de consilier al Municipiului Câmpia Turzii. S-a remarcat în echipa noastră prin seriozitate,corectitudine, profesionalism.
,,2014 cred că a fost anul decisiv, în care mi s-au deschis prima dată ochii cu adevărat la ceea ce înseamnă societatea, comunitatea și cel puțin cât de important e să urmarești activitatea reprezentanților societății.
Atunci, 16 noiembrie, in Munchen, am stat 11 ore la coadă pentru a vota în turul 2 viitorul președinte al României. Mâncasem doar un sandviș. Eu și mulți alți participanți am atins o limită psihică greu de imaginat... la ora 21 (închiderea secției de votare) eram la 20 metri de ușă, deci nici măcar nu am ajuns să votez.
Apoi, după 2 luni de locuit și muncit în Germania, la întoarcerea în țară am avut din nou șocul realității românești - mizerie, infrastructură slabă, trafic, trotuare pline de mașini, haosul general. Cu aceste experiențe am învățat ce este posibil și cum aș vrea să fie și la noi. De atunci mi-am propus să fiu atent la societate și să susțin, promovez, votez, pe cei care dovedesc că au abilități dar și etică, omenie și bun simț!
Mă numesc Farcaș Dan Mihai. Am copilărit și terminat liceul teoretic, profil real, în Câmpia Turzii, apoi am obtinut diploma de inginer in proiectare mecanică.
Acum am 30 de ani și în doar 6 ani de lucru ca și inginer în 2 companii multinaționale m-am dezvoltat profesional și personal într-un mediu competitiv bazat pe meritocrație.
Întotdeauna m-am străduit să ofer maximul, de fiecare dată învățând ceva nou.
În 2016 m-am înscris într-o organizație de tineri foarte ambițioși și cu inimi mari! Cu ei mi-am solidificat și mai mult convingerea că în echipă, colaborând se pot realiza multe, dar mai ales ca România are nevoie de oameni buni, voluntari, uniți, cu dorință și determinare de a face bine comunității.
Acum am decis să mă implic în viața orașului meu natal.
Unde îmi doresc să pun umărul și care e motivația din spate?
A. Vreau un mediu sănătos și un management al deșeurilor funcțional, deoarece sunt iubitor de natură, de munte, iar conștientizarea treptată a impactului ecologic creat de ce și cum consumăm (parcă totul este plastic în jurul nostru) m-a determinat sa lupt pentru conștientizarea societății și eficientizarea sistemelor de management al deșeurilor.
B. Vreau trotuare sigure, libere de mașini, fără stâlpi în mijlocul lor, instituții și obiective de interes cu rampe, șosele de calitate și treceri de pietoni sigure. La fel cum porneam la plimbare prin parcurile Clujului sau mă frustram stând blocat în trafic, observăm că și în Câmpia Turzii întâmpinăm probleme majore în infrastructură.
Mi-aș dori și eu și alte persoane, mai ales mamele și persoanele în vărstă, să avem condițiile normale de deplasare, acessibilitate si siguranță deplină.
C. Vreau un mediu de afaceri sănătos, locuri de muncă și industrie activă, pentru că îmi doresc ca prietenii sau tinerii să se intoarcă din străinătate sau orașe magnet precum Cluj-Napoca. Fără aceștia dinamica orașului va ramâne scăzută, ba chiar ar stagna sau și mai rău s-ar deteriora.
Dacă sunteți tineri și vă doriți un viitor în Câmpia Turzii, dacă sunteți părinți și aveți copii de care sunteți mândri, dacă sunteți bunici care aveți nepoți ca Mihai, cărora le pasă de viitorul orașului, votați echipa USRPLUS pentru Consiliul Local și Daniela Dolha pentru funcția de Primar!