Politics · 794 · 29.05.2023

Avram GAL - “De ce aș fi un primar mai bun decât Dorin Lojigan!”

By REDACȚIE
Avram GAL - “De ce aș fi un primar mai bun decât Dorin Lojigan!”

Pentru că: Dorința mea personală și totodată aspirația mea este să fiu ales primar; dar nu doar ca pe un moft sau statut ci din următorul considerent: vreau să demonstrez de ceea ce sunt înstare să înfăptui pentru municipiul nostru.

Aș fi un primar mai bun prin niște abilitățile și aptitudini dezvoltate în timp din experiența mea de circa 20 ani în afaceri, politică și anume: atitudine, perseverență, determinare, toate acestea oferindu-mi calitatea de Leader. Calitate foarte importantă într-o administrație publică.

Pentru că as fi primarul tuturor cetățenilor din Campia Turzii, nu numai membrilor partidului din care fac parte!

Pentru că nu am nevoie să-mi construiesc case și bani, banii și casele se fac înainte de a face politică, nu din politică!

Pentru că as trata toți funcționarii din Primăria Câmpia Turzii ca pe colegii mei și nu aș privilegia doar un grup de preferați la care le-aș permite să facă orice în primărie!

Pentru că nu aș bloca nici un tânăr antreprenor care dorește să construiască în Câmpia Turzii!

Pentru că aș aduce Bucureștiul și pe cei mai mari oameni de afaceri din România, UE și SUA să investească în Câmpia Turzii!

Pentru că aș face din administrația locală o instituție prietenoasă nu una de forță în care cetățeanul să intre cu frică și groază

Pentru că aș face Câmpia Turzii să redevină cel mai curat oraș din România, așa cum a fost odată!

BACK TO TOP