News · 997 · 24.05.2023

Avram GAL - Serios sau neserios, controversat sau respectat?! ATÂT S-A PUTUT!

By REDACȚIE
Avram GAL - Serios sau neserios, controversat sau respectat?! ATÂT S-A PUTUT!

Avram Gal - M-am decis să abordez un subiect greu de combătut si de explicat, controversele despre cât de serios sau de neserisos sunt. Unii din faptul că nu mă cunosc destul de bine sau că alții mă cunosc din vorbele adversarilor mei... de aceea au făcut și din acest fapt un subiect politic cu tentă eletorală.

Ce înseamnă să fi serios?

Am o familie frumoasă, cu o soție iubitoare binecuvântați de Dumnezeu cu trei copii, Milena, Ana, Matei și cu un nepoțel Asher. Sunt căsătorit de 26 de ani cu aceași femeie pe care o iubesc și respect, îmi iubesc copii și îmi respect părinții îmi ajut familia, am o relație de bună înțelegere cu vecinii, colegii și partenerii de bussines se pot baza pe mine.

Recunosc că prin faptul că sunt uneori prea săritor și din dorința de a ajuta sunt pus,..am fost pus...nu de multe ori în imposibilitatea de ai ajuta pe oameni… și precum spune un proverb românesc...poți să-i faci la om bine de o mie de ori și odată să nu-l ajuți și o să te țină minte… dar trebuie să ne asumăm faptele cu bune și cu mai puțin bune.

Ca o concluzie spun că sunt un om cu greșeli și cu rezultate, dar niciodată lipsit de respect față de oameni, ranchiunos și răzbunător!

BACK TO TOP