Politica · 201 · 29 Octombrie 2019

Barna: E timpul să vorbim despre soluții concrete, despre măsurile necesare pentru a ieși din cercul vicios al sărăciei și corupției.

Barna: E timpul să vorbim despre soluții concrete, despre măsurile necesare pentru a ieși din cercul vicios al sărăciei și corupției.ariesnew.ro

E timpul să vorbim despre soluții concrete, despre măsurile necesare pentru a ieși din cercul vicios al sărăciei și corupției.

Vă prezint 10 proiecte pentru România, 10 priorități pentru #DanBarnaPresedinte în următorii ani. Acestea au fost gândite și enunțate alături de Dacian Cioloş și împreună cu o echipă de specialiști din ambele partide.

E ușor să faci promisiuni. Adevărata provocare este să faci reformele necesare pentru a dezvolta țara și pentru a crește calitatea vieții tuturor Românilor.

Noi, atât USR cât și PLUS, am făcut multe promisiuni. Dar acele promisiuni au venit însoțite de zeci de propuneri concrete. Suntem pregătiți să punem în practică aceste proiecte și să punem bazele unei guvernări moderne și eficiente.

Mai jos puteți vedea programul meu pentru reforma statului:

01. Fără Penali în Funcții Publice

02. Bani mai mulți pentru Educație

03. O nouă lege a Sănătății

04. Management profesionist pentru finalizarea autostrăzilor

05. Economie fără birocrație

06. Pădurile, resursă strategică națională

07. Zero taxe pe sărăcie

08. O singură națiune, în țară și în Diaspora

09. Stabilitate pentru Apărare

10. Stop criminalității

Românii nu pleacă pentru că-și doresc o altă țară. Ei iși doresc un alt fel de stat.

Putem să-l clădim aici? Categoric, da.

Iată care sunt, în detaliu, cele 10 propuneri, proiectele cu care ne punem țara pe roate și reparăm după dezastrul guvernării PSD > www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania

Împreună le putem face să devină realitate.

ziare & stiri