Facebook Scan · 814 · 10 Decembrie 2018

Bradu Dan: În cazul politicii locale totul se rezumă la interes personal, la parvenire socială și intelectuală! Sunt doar mici "gâlceve" pe mălai!

Bradu Dan: În cazul politicii locale totul se rezumă la interes personal, la parvenire socială și intelectuală! Sunt doar mici ariesnew.ro

ARIESNEWS.RO
Fanatismul nu dezvoltă! Gândirea irațională generează un comportament absurd și extrem, care este mai degrabă revendicativ-distructiv decât creativ.Ca argument am să folosec un paradox: ,,paradoxul clovnului și trapezistului”, adică un clovn va fi mai apreciat pentru ceea ce nu știe s....
Comentarii
Huiber Sanyi Alexandru Titlul este corect! Există liberali fanatici așa cum există socialiști fanatici. Fanatismul naște extremism. Calea corectă este aceea a echilibrului și este apanajul înțelepților. Are orașul oameni înțelepți?
Administrează
Bradu Dan Cam mult spus fanatism. Fanatismul implica ideologie, credinta in ceva...
Administrează
Bradu Dan In cazul politicii locale totul se rezuma la interes personal, la parvenire sociala si intelectuala! Sunt doar mici "galceve" pe malai!
Administrează
Florin-Liviu Talos Chiar si lupta pentru un loc de munca bine platit in aparatul primariei ii face pe unii membrii de partid fanatici sustinatori, aceasta fiind singura "calitate" care ii califica si care in mediu privat nu le deschide nici macar usa de la secretariat.
Administrează