Actualitate · 1470 · 12 Septembrie 2018

Campia Turzii a ajuns un ORAŞ ZOMBIE al drogaţilor!!! Campia Turzii Fii partenerul meu Zombie!

Campia Turzii a ajuns un ORAŞ ZOMBIE al drogaţilor!!! Campia Turzii Fii partenerul  meu Zombie!ariesnew.ro

Campia Turzii a ajuns un ORAŞ ZOMBIE al drogaţilor!!!

Daca acest slogan,, Campia Turzii Orasul in care este bine sa locuiesti" era afisat pe vremea administratiei Vasinca, daca nu ma insel, acum in administratia actuala si cu fenomenul "ZOMBIE" in plin avant cum ar trebui sa sune sloganul orasului ? spune Florin Liviu TALOŞ, intr-o poastare pe o retea de socializare. Daca plecam de la aceasta constatare probabil ca noul slogal al administratiei Lojigan este ,, Fii partenerul meu Zombie".

Daca pana nu de mult Campia Turzii era considerat un orasel curat si linistit, intr-o scurta perioada de timp s-a tranformat intr-un oras unde curatenia lasa de dorit iar tinerii au devenit ,,ZOMBI” datorita consumului de droguri, in timp ce Politia face politica, iar administratia locala sta pe facebook.

Mai exact, din punctul de vedere al accesului la droguri, un sfert dintre adolescenți susțin că modul de cumpărare a acestor substanțe nu este unul deloc complicat, potrivit unui sodaj efectuat de curand.

Potrivit acestui sondaj, pare să nu existe tânăr care să nu fi încercat măcar o dată drogurile. „În ceea ce privește drogurile ilegale, 5% din populația școlară consumă droguri ilicite de-a lungul vieții. De-a lungul anului 3,2% iar în ultima lună 0,7%. Este important de știut faptul că ponderea din ultimă lună relevă gradul de dependență. Putem spune că ultima lună ne indică procentul din populația școlară de dependenți de tutun, alcool sau droguri”, potrivit analizelor făcute.

Dintre consumatori 6% sunt băieți iar 4% sunt fete, cei mai mulți consumatori activi fiind elevi de clasa a XII-a. Elevii de la ………. par să prefere mai ales canabisul, după care substanțele etnobotanicele, cocaina, ecstasy, sau tranchilizante.