Opinion · 1115 · 05 Sep 2022

Câmpia Turzii a devenit o localitate fără speranță: încrederea tinerilor în viitor a scăzut inimaginabil!

By REDACȚIE
Câmpia Turzii a devenit o localitate fără speranță: încrederea tinerilor în viitor a scăzut inimaginabil!

Câmpia Turzii a ajuns într-un mandat de 4 ani o localitate care nu mai este atractivă pentru locuitorii săi. Trafic sufocant, praf, mizerie, o administrație agresivă și arogantă, un mediu social instabil…din 4 tineri -2 consumă droguri, abandonul școlar în creștere , spor demografic în scădere, piața muncii incertă și slabă calitativ…populația îmbătrânită.

De asemenea, ideea plecării din oraș e luată mai mult în calcul decât în anii trecuți, iar cei care voiau să rămână în Câmpia Turzii nu mai sunt atât de siguri acum de asta. Însă cel mai îngrijorător este că primii care vor să plece sunt tinerii între 18 și 27 de ani, care își caută rostul în Cluj-Napoca, s-au într-o țară UE (Anglia, Spania, Italia, Germania).

Din păcate pleacă tinerii cu potențial, sătui să se zbată într-o comunitate unde dacă nu faci parte din partidul care conduce primăria, nu poți accesa un loc de munca la stat,…dacă ești antreprenor și vrei să construiești...dar nu ești în grațiilr edililor... ți se pun piedici,… sătui de o administrație publică guralivă, în care se vorbește mult și prost, unde lucrările durează o veșnicie, unde se promite, dar nu se face…

O localitate unde cetățenii au votat ceva după un timp scurt s-au trezit, cu o conducere politică pe care acum speră să nu o mai văd vreodată! O localitate cu o clasa politică condusă de un partid unic și gata!

BACK TO TOP