Cronica aleșilor locali · 462 · 04 Ianuarie 2019

Câmpia Turzii: Oficial avem bani pe hârtie și asfaltări doar pe Facebook și în comunicatele politice PNL. În oraș dezastru!

Câmpia Turzii: Oficial avem bani pe hârtie și asfaltări doar pe Facebook și în comunicatele politice PNL. În oraș dezastru! ariesnew.ro

Oficial avem bani pe hârtie și asfaltări doar pe Facebook și în comunicatele politice PNL. În oraș dezastru!

Consider că a venit vremea să ,,dezlegăm calul de la gard” și la început de ani 2019 să aduc anumite lămuriri pentru a înțelege de ce la Câmpia Turzii nu se asfaltează, nu se repară trotuarele și carosabilul. Este penibil să ieși în ședințele de Consiliul Local și în media locală și regională să te autolauzi că ai făcut una alta și în realitate activitatea ta de întâigospodar sa fie aproape zero, asta ca să fiu elegant. Despre ce este vorba:
Referitor la contractul semnat cum ADR- Nord Vest de la sfârșitul anul 31.12.2018, până la aceasta data ce-a făcut, stimate cetățean trebuie sa te informez că este o mare manipulare, o acțiune forțat politicianistă prin care primarul municipiului încearcă sa distragă atenția opiniei publice, privind incapacitatea acestuia și a aparatului de specialitate a face ceva concret. Cu alte cuvinte oficial avem bani pe hârtie! Culmea este că am mai avut bani pe hârtie dați de la Guvernul PSD și nu s-a făcut nimic. Infrastructura rutieră și pietonală din Câmpia Turzii este din ce in ce mai proastă, dar primarul se lauda pe Facebook!

Isac Tudorache Ionel- consilier local social democrat

ziare & stiri