Eveniment · 412 · 21 Ianuarie 2020

Câmpia Turzii sărbătorește Mica Unire pe acorduri lirice

Câmpia Turzii sărbătorește Mica Unire pe acorduri liriceariesnew.ro

Câmpia Turzii sărbătorește Mica Unire pe acorduri lirice

Cu ocazia sărbătoririi a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii organizează un spectacol extraordinar, care va cuprinde lucrări de identitate națională a marilor compozitori români cum ar fi: George Enescu, Ciprian Porumbescu, Tiberiu Brediceanu și Filaret Barbu.

Spectacolul artistic extraordinar ”Români pentru România” susținut de artiști ai Operei Naționale Cluj Napoca își dorește promovarea tradițiilor românești, evidențierea importanței spiritualității și culturii în existența și unitatea neamului românesc, precum și reconectarea cu puterea morală a conştiinţei naţionale.

Alături de muzica clasică, se va regăsi atât dansul, pe celebrele acorduri ale ”Gramofonului” de Eugen Doga, dar și poezii românești care să creeze o ambianță sonoră și vizuală de excepție de soliști vocali și balerini acompaniați de cvartet de coarde și pian.

Evenimentul va avea loc în data de 24 ianuarie 2020, cu începere de la ora 18.00 și se va desfășura în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea