Actualitate · 484 · 08 Noiembrie 2019

Câmpia Turzii, Smart City ! 2020-2024 este un proiect nou, având la bază concepții noi, o viziune modernă și dinamică care să ofere soluții

Câmpia Turzii, Smart City !  2020-2024 este un proiect nou, având la bază concepții noi, o viziune modernă și dinamică care să ofere soluțiiariesnew.ro

,Câmpia Turzii, Smart City !

2020-2024 este un proiect nou, având la bază concepții noi, o viziune modernă și dinamică care să ofere soluții concrete pentru dezvoltarea zonei Câmpia Turzii în perioada 2020-2024!

Resursa umană implicată în acest proiect provine din mediul universitar, ONG-uri, tineri antreprenori, oameni de afaceri de succes, personalități din mediul politic, fiecare cetățean ce se regășește în acest concept și dorește să se implice în dezvoltarea orașului nostru.

Echilibrul dezvoltării se bazează pe un profil economic diversificat şi pe atitudinea proactivă a comunității în raport cu oportunitățile la nivel local, regional, naţional. Ne căutam aliaţii alături de care să catalizăm relansarea vieții sociale, economiei locale, să dezvoltăm și consolidăm rolul regional al Municipiului Câmpia Turzii, atât prin explorarea potențialului pe care îl are zona cât și prin regenerarea industriei mici. În același timp, sprijinim dezvoltarea de inițiative locale pentru că acestea constituie baza dezvoltării unei economii sustenabile.

Petre Pop-sociolog🌹

sursa:facebook