Sports · 54 · 16 Iun 2022

Caporal Dobrița Ionela Viorica, campioană la maraton.

By Redacție
Caporal Dobrița Ionela Viorica, campioană la maraton.

Caporal Dobrița Ionela Viorica, campioană la maraton

„Ambițioasă din fire, am vrut tot timpul să dovedesc că vârsta este doar un număr și că se poate face performanță la orice vârstă, indiferent dacă prin natura muncii, timpul de pregătire este redus.

Am ales cariera militară la îndemnul unui coleg care a văzut în mine un potențial în a face performanță atât în sistemul militar, cât și în sport. În Baza 71 Aeriană sunt încadrată la Grupul

Viața de militar s-a îmbinat foarte bine cu viața de sportiv și întotdeauna mi-a plăcut să fiu în topul listei la concursurile la care am participat de-a lungul anilor. Deși timpul de pregătire este limitat, am reușit să ajung tot timpul pe podium. Acest parcurs al meu nu a fost unul ușor, întrucât m-am antrenat de una singură, în timpul liber, după orele de program.

Primul meu maraton la care am participat a fost la vârsta de 17 ani după doar 4 luni de antrenament specific maratonului, ajungând la performanța de astăzi, unde alerg între 80-100 km la ultramaraton montan. Am muncit mult pentru fiecare cursă în parte, cele mai importante fiind Campionatul Național de Ultramaraton, 84 km, locul 3 individual și locul 1 echipe, Maratonul Apuseni MSG Systems, 44 km, deținând recordul cursei și Campionatul militar de cros, obținând locul 1. Toate aceste premii au fost o răsplată a muncii mele și mi-au adus atât satisfacție, cât și o ambiție mai mare de a da tot ce am mai bun.”

Felicitări pentru rezultatele obținute și mult succes la următoarele campionate ce vor urma! Să ne reprezinți mereu cu aceeași mândrie și ambiție ca până acum!

sursa:Facebook/Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii.

BACK TO TOP