Cronica aleșilor locali · 1279 · 20 Ianuarie 2019

,,CARACATIŢA" PNL! Cum poti sa-ti definitivezi studiile universitare lucrând în primăria C. Turzii si în același timp sa participi la cursurile universitare?

,,CARACATIŢAariesnew.ro

,CARACATITA "
CUM poti sa-ti definitivezi studiile universitare lucrând în primăria C. Turzii si în același timp sa participi la cursurile universitare ? Este foarte simplu, trebuie mai întâi sa fi angajat al primăriei si sa nu iesi din vorba tatucului. Despre ce este vorba. Administratorul complexului " La trei lacuri " , eminentă sa dl. Lechintan, dupa ce și-a susținut lucrarea de doctorat pentru angajare, în biroul R.U.S. sub supravegherea, stiu eu cui, ce si-a spus, lasă că pot sa-i trag pe sfoara pe prosti si am sa-i prostesc si fuguta la Cluj spre prânz, pentru a participa la cursurile universitare. Se pare ca până acum a ținut. Intreb, conducerea primăriei, șeful serviciului Cultură și șeful S.R.U.S. cum este posibil asa ceva si daca au cunoștință de cele spuse de mine. Pentru a ma lamuri, am sa ma adresez decanatului Universității respective pentru a-mi pune la dispozitie situația cu frecventa prezentei la cursuri, pentru a putea face unele comparatii.
Daca cele afirmate de mine se vor confirma, inseamna ca în primăria C.Turzii se intampla ilegalități, cu complicități la cel mai înalt nivel.

Ionel ISAC, consilier social-democrat ( preluare de pe contul de facebook al d-lui consilier local)