Eveniment · 464 · 14 Septembrie 2019

Centrul Clujului s-a umplut din nou de personaje fabuloase, scene și decoruri de basm, emoție, magie, culoare și energie.

Centrul Clujului s-a umplut din nou de personaje fabuloase, scene și decoruri de basm, emoție, magie, culoare și energie. ariesnew.ro

Centrul Clujului s-a umplut din nou de personaje fabuloase, scene și decoruri de basm, emoție, magie, culoare și energie.

Cea de-a treia ediție a Festivalului stradal WonderPuck e în plină desfășurare și îi așteaptă pe toți clujenii, cu mic, cu mare, la singurul festival din Transilvania dedicat copiilor ... și părinților.

Acesta are loc inclusiv mâine, 15 septembrie 2019, în două piețe centrale din municipiul Cluj-Napoca, precum și în curtea Castelului Bánffy din localitatea Bonțida, aducând în fața publicului clujean peste 40 de spectacole susținute de renumite trupe de teatru din nouă țări. Spectatorii au parte de reprezentații cu adevărat memorabile de circ, acrobație și multe momente interactive, toate cu participare gratuită.

La festival participă artiști din Ungaria, Italia, Turcia, Rusia, Olanda, Spania, Republica Moldova, Marea Britania și România. În ceea ce privește trupele autohtone prezente la Cluj, acestea provin din toate colțurile țării: București, Brașov, Oradea, Satu Mare, Alba Iulia, Sibiu și Arad.