Actualitate · 953 · 02 Februarie 2019

Chef de chef liberal, cu SICĂ MANDOLINĂ...

Chef de chef liberal, cu SICĂ MANDOLINĂ...ariesnew.ro

Isac Tudorache Ionel: Domnule europarlamentar, cu tot respectul, îmi puteți spune și mie, sau dacă nu mie cetățenilor din Câmpia Turzii, o singura realizare a colegului dvs. liberal? Va amintesc eu, a făcut o CAPELA MORTUARA pe 8 miliarde de lei vechi, care nu este finalizată.
Câmpia Turzii e un dezastru, murdara, cu drumuri proaste... Eu pun declaaratia dvs. pe seama chefului!!!!

Daniel Buda: Alături de președintele PNL, domnul Ludovic Orban, de domnul primar Emil Boc, de domnul Vasile Blaga, de domnul președinte al CJ Cluj, Alin Tișe, de deputații Adrian Oros, Sorin Moldovan, Ioan Bălan și Gavrilă Ghilea, de viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, de președintele OFL Cluj, Mihaela Suciu, de președintele TNL Cluj, Maria Forna, Georgiana Sima, vicepreședinte TNL și consilier local, de secretarul general al PNL Cluj, Mircea Abrudean de vicepreședintele PNL Cluj, Zoltan Coraian, am acceptat invitația colegului meu, primarul Municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, de a fi prezenți astăzi la întâlnirea cu membrii PNL Câmpia Turzii.
Îi felicit pe colegul meu, primarul Dorin Lojigan, pe domnul viceprimar Sabin Ghemeș și echipa de consilieri locali, pentru tot ceea ce au realizat pentru comunitate în acest mandat. Câmpia Turzii s-a ridicat din propria cenușă după anul 2016, după alți 4 ani de guvernare locală socialistă în care șomajul, lipsa de investiții și de locuri muncă erau probleme la ordinea zilei. Acum, administrația liberală condusă de Dorin Lojigan, alături de domnul viceprimar, de echipa de consilieri locali, precum și de cei doi consilieri județeni ai PNL din Câmpia Turzii, domnii Cristian Haiduc și Dumitru Drăghici, au depus eforturi care au fost susținute și de la nivelul Consiliului Județean Cluj, în vederea îmbunătățirii infrastructurii, în atragerea de investitori și de absorbția de fonduri europene astfel încât acest important municipiu al județului Cluj să fie un adevărat pol de creștere și de dezvoltare. De altfel, Municipiul Câmpia Turzii este și un exemplu în ceea ce privește fructificarea fondurilor europene puse la dispoziție de Bruxelles pentru dezvoltarea comunităților locale. Peste 80 de milioane de euro au fost până în acest moment absorbite de administrația locală și care au dus la o creștere a calității vieții cetățenilor din Câmpia Turzii. Modernizarea prin aceste fonduri generează crearea de noi locuri de muncă, creșterea numărului turiștilor și, bineînțeles, creștere economică în urma căreia se vor direcționa bani spre alte investiții deci, tot în modernizare. Îi felicit pe colegii liberali și în special pe domnul primar Dorin Lojigan pentru evenimentul organizat precum și pentru felul exemplar în care au înțeles să gestioneze viața politică și administrativă a comunități.

(au scris politicienii pe facebook si exprima exclusive opinia lor politica)