Actualitate · 570 · 20 Februarie 2018

COLEGIULUI VICTOR UNGUREAN RAMANE FARA PARC

COLEGIULUI VICTOR UNGUREAN RAMANE FARA PARCariesnew.ro

Printr-o postare pe reteaua de socializare, consilierul local PMP Adrian Mischian trage un semnal de alarma cu privire la anumite “ciudatenii legislative”, care lasa fostul Liceu Industrial din Campia Turzii fara spatiu verde, fara parcul din fata cladirii.

“In urma unei decizii a instantei de judecata, Primaria Campia Turzii este nevoita sa retrocedeze descendentilor vechiului proprietar, terenul pe care se afla parcul din incinta Colegiului Victor Ungureanu. Astfel, fostul liceu industrial, unde ne-am desavarsit ca oameni, foarte multe persoane din Campia Turzii si localitatile invecinate, va ramane fara spatiu verde, doar cu cladirile si cu caile de acces betonate.

Tot in urma unei decizii a instantei de judecata, in urma cu cativa ani, Primaria Campia Turzii a fost nevoita sa retrocedeze acelorasi persoane, un teren pozitionat intre Colegiului Victor Ungureanu si soseaua principala (zona pasaj cale ferata), teren alipit de terenul colegiului. Odata cu terenul, conform ciudatelor legi din Romania, a fost retrocedata si cladirea existenta pe acesta, cladire ce a functionat ca si cresa pana la revolutie, construita de statul roman si nu de proprietarul terenului.

Ce este aberant, daca Consiliul Local Campia Turzii se va decide, ca asa este normal, sa rascumpere aceste terenuri de la noii proprietari, bineinteles, acestia vor include in pret si valoarea cladirii existenta aici, chiar daca nu le-a apartinut, iar statul roman le-a atribuit-o gratuit.

Ca la noi la nimenea!!!

Adrian Mischian - consilier local”