Cozmin Sașa - Pro România
Remus Lăpușan - Pro România
Mircea Irimie - Pro România
Eveniment · 212 · 03 Martie 2020

CONCERT DE PRIMĂVARĂ – Ți-am luat un mărțișor

CONCERT DE PRIMĂVARĂ – Ți-am luat un mărțișorariesnew.ro

CONCERT DE PRIMĂVARĂ – Ți-am luat un mărțișor

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, invită publicul interesat să ia parte marți, 3 martie, începând cu ora 18.00, la Concertul de primăvară al Coralei Voci Transilvane.

Evenimentul va avea loc în sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei - str. Memorandumului nr. 21.

Corala Voci Transilvane, dirijată de Adrian Corojan, împreună soprana Daniela Mureșan-Chișbora și pianista Natalia Constantin, îi cheamă pe clujeni, și nu numai, la o seară magică! Cu prilejul aniversării a 75 de ani, vor deschide stagiunea cu un concert inedit, în care cei prezenți vor audia, fredona și cânta împreună, refrene ce au vrăjit inimile îndrăgostiților de acum aproape un secol. Vor readuce în suflete o epocă plină de farmec, romatism și culoare, interpretând romanțe în ritm de tango!

Activitatea Coralei Voci Transilvane a Centrului de Cultură Urbană Cluj-Napoca, este susținută financiar şi logistic de Consiliul Local și Primăria municipiului Cluj-Napoca și sprijinită de Asociaţia Culturală Voci Transilvane şi Sindicatul Liber al Învăţământului Preuniversitar Clujean.