Economie · 624 · 16 Februarie 2018

Consilierul judetean Petre Pop: Primăria Campia Turzii în căutarea ,,peștișorului de aur’’?

Consilierul judetean Petre Pop: Primăria Campia Turzii în căutarea ,,peștișorului de aur’’?ariesnew.ro

“Am impresia că cei care ne conduc astăzi orașul sunt în căutarea peștisorului de aur, pentru a le îndeplini o dorință și anume aceea de a mai câștiga un mandat, probabil fiind conștienți că doar printr-o minune îi mai aleg cetățenii din Câmpia Turzii.
Analizând cu interes propunerea de buget pentru anul 2018, am observat că la capitolul cheltuieli este cuprinsă suma de 1,2 miliarde de lei vechi, (26 000 de mii de euro) pentru organizarea unui festival al peștelui la Complexul Trei Lacuri. La un calcul simplu, vă dați seama ce chermeză reușesc să facă mai ales că, au experiența din anii trecuți când conduceau cantina socială printr-un membru PNL marcant, care asa de bine a administrat-o că s-a trezit cu dosar penal pentru delapidare. Posibil, tot întâmplator, același membru PNL, era organizatorul gazdă al petrecerilor de partid. Deci au un CV bun, bani gârlă, experți în ihtiologie, specialitatea lavabilă savan, de asemnea.
Lăsând gluma la o parte, sunt de părere că banii publici nu trebuie risipiți cu atâta ușurintă pe activități fără o finalitate concretă care sa aducă un plus de valoare administrației locale, mai ales că acest buget a fost întocmit fără o consultare publică reală.”

Petre Pop- consilier județean