Cronica aleșilor locali · 1285 · 06 Septembrie 2018

Consilierul judetean Petre POP: Regretabil, și adevărat!

Consilierul judetean Petre POP:  Regretabil, și adevărat!ariesnew.ro

Regretabil, și adevărat!

Mulțumim colegului nostru Gabriel Horia, deputat al județului Cluj, pentru interesul acordat problemelor cu care se confruntă municipiul Câmpia Turzii. Chiar dacă interpelările sale în calitate de deputat deranjeză comenduirea administrației locale, ele sunt necesare într-o comunitate condusă haotic și agresiv.
Faptul că un om și-a pierdut viața, iar institutia care trebuia să-i acorde un sprijin profesionist făcut și cu competențele necesare se bâlbâie în declarații ba că avea, ba că nu avea defibrilator, că trebuia sau nu trebuia folosit, demonstrează un singur lucru, că Spitalul din Câmpia Turzii are o problemă mare și că se află într-o degringoladă totală, condus defectuos și cu un amatorism nemaiîntâlnit, în care pot muri oameni cu zile. Colegii mei din Consiliul Local au chemat la raport conducerea spitalului care, bineînțeles, ignora cu nonșalanță solicitările aleșilor locali. De ce? Ce au de ascuns? Probabil că răspunsurile sunt ușor de intuit.
Din păcate, reacția celor în cauză se înscrie în mentalitatea ,,morții se acoperă cu pământ, vii cu hârtii și explicații”.
Petre Pop- consilier județean