Sănatate · 1915 · 04 Septembrie 2018

Consilierul loca Gabriel DAVID: Bine că avem Capelă Mortuară făcută cu 8 miliarde de lei ca să primească efectele incompetenței unui manager de spital și a indolenței unui primar!

Consilierul loca Gabriel DAVID: Bine că avem Capelă Mortuară făcută cu 8 miliarde de lei ca să primească efectele incompetenței unui manager de spital și a indolenței unui primar!ariesnew.ro

Bine că avem Capelă Mortuară făcută cu 8 miliarde de lei ca să primească efectele incompetenței unui manager de spital și a indolenței unui primar!

În consiliul local primim tot felul de solicitări să aprobăm bani pentru Festivalul Peștelui, pistol de radar, costume speciale și binoclu pentru angajații PNL de la Trei Lacuri, dar nu am primit niciodată vreo cerere pentru un defibrilator care salvează oameni. Avem un manager de spital slab pregatit și un primar indolent. Aseară un om nu a avut o șansă în plus să fie salvat pentru ca spitalul nu are in dotare un defibrilator ! Vai de el oraș! Ăștia îl distrug! Du-te acasă domnule manager !
David Gabriel - Consilier local