Cronica aleșilor locali · 863 · 29 August 2018

Consilierul local Adrian Mischian: Și eu consider că poliția nu a procedat cu tact și soluția dată e cam cusută cu ață galbenă.

Consilierul local Adrian Mischian: Și eu consider că poliția nu a procedat cu tact și soluția dată e cam cusută cu ață galbenă.ariesnew.ro

Adrian Mischian Din pacate, s-a creat un precedent periculos si jignirile de pe reteaua de socializare adresate catorva consilieri locali din Campia Turzii, inclusiv mie personal, de catre persoane angajate a primariei, curg in continuare nestingherite, fara a se lua masuri. Si eu consider ca politia nu a procedat cu tact si solutia data e cam "cusuta cu ata galbena". Politia municipala considera ca nu e nimic ilegal sa fi jignit daca faci parte dintr-un partid politic, primarul din Campia Turzii promoveaza acest gen de comportament, ma tot gandesc unde se va ajunge. Oricum, am sa ridic aceasta problema si in sedinta Consiliului Executiv Judetean al PMP din luna septembrie.

reactii la articolul


Gheorghe Rece a adăugat 3 fotografii noi — împreună cu Petre Popp şi alţi 15.

De acum inainte pot sa scriu pe facebook, SPATIU PUBLIC, M..e Politia Campia Turzii, fara sa fiu tras la raspundere? Dupa raspunsul Politiei Campia Turzii, DA!!! O fi proferare de injurii....Dupa ei NU! O fi de bine, o fi lauda? Dupa ei se pare ca DA, neexistand"un subiect pasiv determinant al insultelor expuse sau a cuvintelor obscene distribuite". Eu NU O SA FAC ACEST LUCRU. RESPECT POLITIA ROMANA SI PE ANGAJATII EI!!!! Dar aveti grija d-lor, creati precedente periculoase!!!!

Fotografia postată de Gheorghe Rece.
Fotografia postată de Gheorghe Rece.
Fotografia postată de Gheorghe Rece.