Comunicate de presă · 711 · 04 Iunie 2019

Consilierul local (PSD) Ionel ISAC, sanctionat de PSD Câmpia Turzii

Consilierul local (PSD) Ionel ISAC, sanctionat de PSD Câmpia Turziiariesnew.ro

COMUNICAT DE PRESĂ

Biroul executiv al Organizației Municipale PSD Câmpia Turzii, întrunit astăzi 03.06.2019, pentru a analiza declarațiile personale ale d-lui consilier local Ionel ISAC, cu privire la postarea pe pagina personală de Facebook, făcută în data de 27 mai anul curent, a hotărât următoarele:

- sancționarea cu avertisment a d-lui Ionel ISAC;

- la propunerea Biroului Executiv, d-l Ionel ISAC, timp de 6 luni își va dona indemnizația de consilier local pentru finanțarea unui proiect destinat românilor din Diaspora și anume unei asociații a românilor din Valea Timocului- Serbia, proiect ce are ca scop pastrarea limbii și identității românilor din această zonă.

Mentionam că sancțiunea este una morală si chiar dacă nu este prevăzută în Statutul PSD, a fost acceptată de d-l consilier Ionel ISAC.

PSD este un partid european, iar promovarea și susținerea drepturilor civile, politice, economice, sociale și culturale ale românilor de pretutindeni constituie unul dintre obiectivele noastre cele mai importante.

Vrem să-i asigurăm pe toți românii, indiferent de locul în care au ales să trăiască și să muncească, de faptul că înțelegem și prețuim eforturile pe care le fac.

De asemenea, dezavuăm limbajul vulgar, încrâncenat și plin de ură, precum și

interpretările denigratoare la adresa întregului partid făcute în spațiul media.

Petre POP- președinte PSD Câmpia Turzii