Politica · 795 · 08 Ianuarie 2020

Consilierul local (PSD) Ionel ISAC: Unele persoane din spectrul politic și nu numai procedează josnic, mizerabil la acțiunile adversarilor ( colegilor ) politic...

Consilierul local (PSD) Ionel ISAC: Unele persoane din spectrul politic și nu numai procedează josnic, mizerabil la acțiunile adversarilor ( colegilor ) politic...ariesnew.ro

POLITICA BAT-O VINA !

UN TEXT SCOS DIN CONTEXT ESTE UN PRETEXT !

Câtă materie cenușie trebuie să ai, ca să poți pricepe ca în administrație și politică este vorba despre altceva ? Multă!!!! Unele persoane din spectrul politic și nu numai procedează josnic, mizerabil la acțiunile adversarilor ( colegilor ) politic, ascunzandu-de în spatele unor trusturi de presă, care dezinformeaza, prezintă trunchiat anumite aspecte, numai de dragul de a face pe plac stăpânilor, atacand și denigrand . Este vorba de lașitate, neasumarea unui dialog, de încălcarea în mod brutal al deontologiei profesionale și că să fie acadeaua pe colivă, ipocrizie cât cuprinde.

Asigur personajele respective, cărora nu am sa le pomenesc numele, ca nu am cerșit și nu o voi face nicio data, nu am cerut si nu am să cer mila cuiva, pentru simplul motiv că am muncit onest si cinstit, drept urmare bunul Dumnezeu a avut grijă de mine. Dar, dacă totusi cineva dorește sa-mi numere portocalele, mandarinele.... chiar si acadelele, îl rog sa o facă. Astept să fiu contactat.

Pentru că opinia publică trebuie sa fie corect informată, trebuie sa domnească adevarul, stimați cetățeni lucrurile stau așa:

La sfârșitul anului 2019, la ultima ședință de Consiliu Local, la intrarea în sala de ședință am fost abordat de un funcționar din cadrul Primăriei, căruia nu am sa-i dau numele, motivele sunt lesne de înțeles, care mi-a spus, citez: dle ISAC astazi nu o sa primiti ,,cadoul tradițional " de sfârșit de an, pentru că nu ați fost cuminte si prea a-ți deranjat conducerea, cu intervențiile dv. și multitudinea de interpelări. Precizez ca noțiunea de ,,cadou" este terminologia folosita de funcționar si se referea la : O punga tip cadou, un pix, o agendă și nelipsitul calendar, dar de această dată cu chipul intaiului gospodar al municipiului,nimic altceva ! Glumind, i-am spus funcționarului că mă simt discriminat și am să mai fac o interpelare. Zâmbind, interlocutorul meu mi-a zis: Aveți curajul ? De ce nu ! Păi o să apară acolo unde trebuie ! Unde anume ? ...Se produce o pauză și continuă...Acolo unde se dau banii lunar ca să fiți atacat si denigrat ! In prima faza nu am crezut că este posibil așa ceva, cunoscând care este circulația documentelor intr-o institutie publica, dar mi-am spus că merită să verific cele spuse de funcționar. În data de 18.12.2019, am depus interpelarea la Instituția primarului folosind în redactare terminologia folosită de funcționar.

Din pacate experimentul a demonstrat că ceea ce spusese funcționarul, este adevarat! Interpelarea mea cu nr. de inrg. si cu rezoluția primarului ajunge pe căi oculte la un trust de presă, acolo unde primăria plătește lunar suma de 1.500 de lei. De ce ? Pentru ca persoana mea să fie atacată si denigrarea în presă. Asta înseamnă că banii plătiți de primărie, din bani publici, care ar putea să ajungă în altă parte, se folosesc ca eu să fiu atacat și denigrat pe diferite site -uri media. De ce ? Pentru că îi încurcă, sunt un om corect, direct si cer să se respecte legea !

Având în vedere că nu a fost făcută nicio solicitare pe legea nr. 544/2001, consider că Interpelare a mea cu nr. 40538 din 18.12.2019, în fotocopie , a ieșit din primarie prin încălcarea legii, ceea ce este foarte grav, privind regimul si circulația documentelor între instituțiile publice și mass-media, anuntul respectiv fiind plătit din bani publici, prin care s-a dorit atacarea si discreditarea mea, printr-un text scos din context, pentru a oferi un pretext !

Vreau să asigur un anumit ,,coleg " ca stiu ce am de facut in C.L., ca imi asum, iar ,,lupta" cu adversarul politic este una dreapta, în limitele legii, concertată împotriva derapajelor de orice fel, de la litera si spiritul legii.

De ce sa-mi dau demisia ? Pentru ca vor unii !!! Eu am muncit în PSD Câmpia Turzii si daca această organizatie a rezistat pe eșichierul politicii românești, cu bune, cu rele, se datorează și activității mele. De pseudo-politicieni sunt sătul, de ipocrizie și ipocriți nu mai încape îndoială, de șefi care se trezesc peste noapte în funcții politice așijderea, într-un singur cuvânt dezgustat. NU AM SA-MI DAU DEMISIA !!!

Văzând toate acestea si pentru că statutul PSD îmi conferă dreptul, am să ma adresez, printr-un memoriu, structurilor centrale ale PSD prin care am sa informez starea de fapt din organizația PSD CAMPIA TURZII si nu numai, voi cere luarea de măsuri urgente pentru intrarea în normalitate si legalitate.

Ionel ISAC

Consilier social-democrat