Actualitate · 338 · 03 Aprilie 2020

Consiliul Judetean Cluj lansează o platformă online unică în România, punând astfel la dispoziția clujenilor cele mai bune produse tradiționale românești.

Consiliul Judetean Cluj lansează o platformă online unică în România, punând astfel la dispoziția clujenilor cele mai bune produse tradiționale românești.ariesnew.ro

Consiliul Judetean Cluj lansează o platformă online unică în România, punând astfel la dispoziția clujenilor cele mai bune produse tradiționale românești.

𝐰𝐰𝐰.𝐦𝐚𝐠𝐚𝐳𝐢𝐧𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐝𝐞𝐜𝐥𝐮𝐣.𝐫𝐨 cuprinde produsele a 16 antreprenori clujeni, care oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi din lapte de oaie, preparate din carne, sucuri, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, produse de igienă personala.
Ambalarea se va face în două spații autorizate prevăzute cu temperatura controlată, din cadrul Agrotransilvania, de către angajații asociației.
Produsele pot fi vizionate și comandate pe www.magazinprodusdecluj.ro, disponbil din 2 aprilie.

Cum se comandă?
- direct în magazinul online sau
- la telefon 𝟎𝟕𝟒𝟏 𝟗𝟖 𝟓𝟖 𝟐𝟑
- în zilele de luni - joi, între orele 10.00-16.00
Înainte de onorarea comenzii, clienții vor fi contactați prin poșta electronică sau telefon.

Unde se livrează?
Livrarea se va face în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Apahida, Baciu, Florești, în zilele de vineri și sâmbătă între orele 12.00-19.00, de către reprezentanții Asociației, iar plata se va face online cu cardul.

Orice modificare a ofertei sau a zilelor de livrare va fi anuntata pe site.

#StaiAcasăLucrămNoiPentruTine

https://magazinprodusdecluj.ro