Comunicate de presă · 417 · 31 Martie 2020

Consiliul Județean Cluj, sprijin financiar pentru protejarea polițiștilor aflați în linia I

Consiliul Județean Cluj, sprijin financiar pentru protejarea polițiștilor aflați în linia Iariesnew.ro

Consiliul Județean Cluj, sprijin financiar pentru protejarea polițiștilor aflați în linia I 🆘💰🚓👮‍♀️👮‍♂️

Consiliul Județean Cluj a aprobat marți, 31 martie 2020, alocarea a 60.000 de lei pentru achiziționarea de echipamente de protecție necesare prevenirii răspândirii infecției COVID-19 în rândul polițiștilor clujeni.
Alocarea acestor fonduri de la bugetul propriu al forului administrativ județean este necesară pentru a preveni infectarea polițiștilor care desfășoară cercetarea la fața locului precum și a celor care asigură, în stradă, menținerea ordinii și a siguranței publice.
Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Sprijinim cu toată forța lupta împotriva COVID-19. Îi protejăm pe polițiștii aflați în prima linie pentru ca ei, la rândul lor, să aibă grijă de siguranța întregii comunități și de respectarea întocmai a măsurilor dispuse pentru stoparea extinderii pandemiei”.
Printre materialele ce vor fi achiziționate din banii Consiliului Județean se numără echipamente de protecție pentru cercetarea la fața locului în condiții cu risc de contaminare, combinezoane, mănuși și măști de protecție, substanțe dezinfectante, etc.

Biroul de presă
31 martie 2020