Administrație · 46 · 01 Octombrie 2019

Consiliul Județean execută lucrări de întreținere și asfaltare pe drumul județean 107T Măguri Răcătău - Măguri

Consiliul Județean execută lucrări de întreținere și asfaltare pe drumul județean 107T Măguri Răcătău - Măguriariesnew.ro

Consiliul Județean execută lucrări de întreținere și asfaltare pe drumul județean 107T Măguri Răcătău - Măguri

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe drumul județean 107T Măguri Răcătău – Măguri, acestea urmând a se finaliza prin asfaltarea unuia dintre sectoare.

Este vizat, astfel, un sector în lungime de 6,7 kilometri, de la kilometrul 14+300 până la kilometrul 21+000, pe tronsonul situat între pozițiile kilometrice 14+300 și 16+800 lucrările urmând a fi finalizate prin așternerea de covor asfaltic.

În ceea ce privește stadiul lucrărilor, a demarat deja asfaltarea după ce, în prealabil, pe toată lungimea sectorului de drum vizat de lucrările de întreținere au fost executate operațiuni de reprofilare a drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare, de înlocuire a podețelor și realizare de șanțuri.

De asemenea, urmează a mai fi realizate și lucrări de curățare a șanțurilor, rigolelor și podețelor, precum și de completare și realizare de acostamente.

ziare & stiri