Politica · 689 · 22 Noiembrie 2018

Corina CREȚU: Am fost bucuroasă de întâlnirea pe care am avut-o în această seară cu d-nul Daniel Gibbs, președintele Insulei Saint-Martin.

Corina CREȚU: Am fost bucuroasă de întâlnirea pe care am avut-o în această seară cu d-nul Daniel Gibbs, președintele Insulei Saint-Martin. ariesnew.ro

Am fost bucuroasă de întâlnirea pe care am avut-o în această seară cu d-nul Daniel Gibbs, președintele Insulei Saint-Martin. Primul nostru subiect de discuție a fost stadiul curent al lucrărilor de reconstrucție, după ce insula Saint-Martin a fost grav afectată de uraganul IRMA. Am discutat și despre ce noi oportunități de sprijin există din partea UE pentru reconstrucție.
L-am asigurat pe d-nul Gibbs și că va putea conta pe sprijinul Comisiei Europene pentru perioada în care Saint-Martin va deține președinția regiunilor ultra-periferice. Atât eu, cât și serviciile mele, suntem pregătiți să ajutăm, în orice mod posibil, pentru ca viitoarea președinție a Conferinței regiunilor ultra-periferice să fie un succes.