Facebook Scan · 562 · 04 Martie 2020

Cozmin SASA: Problema lui Dorin Lojigan nu o reprezintă buna credință! Nu cred ca este rău intenționat! Dimpotrivă! Cred ca a făcut tot ce a putut sa facă, cu toate mijloacele pe care le-a avut la dispoziție.

Cozmin SASA: Problema lui Dorin Lojigan nu o reprezintă buna credință! Nu cred ca este rău intenționat! Dimpotrivă! Cred ca a făcut tot ce a putut sa facă, cu toate mijloacele pe care le-a avut la dispoziție.ariesnew.ro

Serban Tiberiu este un articol de opinie pertinent! Bravo! Însă ideea nu este fezabila decât intr-o lume ideală, din păcate! Cred ca atunci când îți asumi o funcție pentru care trebuie sa juri, trebuie sa investești toată priceperea și toată buna credință de care dispui, sa duci la bun sfarsit acel mandat, nu in folosul tău personal, sau al grupului care te-a susținut, ci pentru binele general.

Problema lui Dorin Lojigan nu o reprezintă buna credință! Nu cred ca este rău intenționat! Dimpotrivă! Cred ca a făcut tot ce a putut sa facă, cu toate mijloacele pe care le-a avut la dispoziție. Problema lui Dorin Lojigan o reprezintă faptul ca nu este priceput. Nici nu are cum sa fie! Experiența lui managerială o reprezintă conducerea unui cabinet de avocatură, unde atunci când oamenii aveau necazuri, el avea încărcare cu activitate! Nu că ar fi ceva lipsit de onoare in activitatea de avocat!

Eu am ales sa rămân in oraș, sa îmi cresc copiii aici, deși puteam sa plec demult și nu îmi este totuna, mai ales ca știu cum se întâmpla lucrurile in alte zone, nu departe de noi.

Eu nu ma pot asocia cu cineva care propune in mod public bazaconii de genul “Racoșa Navigabila”! Dimpotrivă , îmi simt amenințată siguranța mea și a familiei, de nivelul slab la care se desfășoară lucrurile.

De aceea fac tot ce pot sa îl îndepărtez din postura de a lua decizii pentru noi toți, in mod democratic, evident . Propun o abordare modernă in desfășurarea activității, care a fost aplicată cu succes in alte zone. Dumneavoastră veți analiza propunerile tuturor candidaților și veți alege direcția care considerați ca este potrivită pentru noi toți! Cam așa este democrația, chiar și la nivel local!

A scris candidatul PRO Romania Campia Turzii pe pagina sa oficiala de facebook


89066159_506415523391657_2417238586672807936_n