Știrea cititorului · 2390 · 27 August 2018

Cristian Florin Capraru: Câmpia Turzii un oraș neîngrijit murdar și plin de praf, cu lucrări începute în urmă cu un an și neterminate până acum, drumuri peticite la repezeală numai cine nu vrea să vadă nu vede aceste lucruri !

Cristian Florin Capraru: Câmpia Turzii un oraș neîngrijit murdar și plin de praf, cu lucrări începute în urmă cu un an și neterminate până acum, drumuri peticite la repezeală numai cine nu vrea să vadă nu vede aceste lucruri !ariesnew.ro

Lae Nicolae Vasinca a fost” și a făcut cele mai multe pt oraș! Faceți poze cu asfaltări? Alea sunt petice de vulcanizare ! Oras distrus pacat! Inafara de centru orașului ce sa mai făcut? După 16 ani de străinătate văd mai urat orașul mai distrus! Plin de gropi! Știți cum numesc cei din sudul țării Câmpia Turzii?? Oameni care au făcut armata la noi.. orașul cu praf și gropi ! Frumoasa reclama!
Administrează
Cristian Florin Capraru Un oras neingrijit murdar si plin de praf cu lucrari incepute in urma cu un an si neterminate pina acum drumuri peticite la repezeala numai cine nu vrea sa vada nu vede aceste lucruri !
Administrează