Actualitate · 538 · 01 Ianuarie 2019

Cristian Matei: 2019 – Anul în care administrația locală va fi şi mai aproape de cetățeni. Vă invit să ne cunoaștem mai bine!

Cristian Matei: 2019 – Anul în care administrația locală va fi şi mai aproape de cetățeni. Vă invit să ne cunoaștem mai bine!ariesnew.ro

Dragi prieteni, dragi turdeni, anul 2018 a fost un an plin, un an în care am încercat din răsputeri să elaborăm proiecte noi, să ducem la capăt toate demersurile birocratice pentru proiectele în desfășurare, astfel încât în 2019 să putem începe mult așteptatele lucrări care vor moderniza întregul oraș. Este vorba despre o sumă considerabilă, peste 300 de milioane de euro, care va face viața fiecărui cetățean mai bună, sporind confortul în foarte multe domenii, precum infrastructură, educație, sănătate, iar pe plan turistic și istoric, Turda va cunoaște o dezvoltare remarcabilă.

Anul 2018 a fost anul în care am marcat 100 de ani de la Marea Unire, un an de mare semnificație, atât la nivel național și administrativ cât și la nivelul conștiinței fiecăruia dintre noi. A fost o perioadă în care am îndemnat mereu la unitate, motiv pentru care, începând din prima lună a noului an vom implementa un alt mod de administrație. Îmi doresc să fiu aproape de fiecare dintre voi, să vă ascult personal, să vă cunosc problemele și să lucrăm împreună pentru a găsi cele mai rapide rezolvări.

În anul 2019 îmi doresc să mă întâlnesc cu cât mai mulți cetățeni, să stăm împreună la masă și să simțiți că toate eforturile noastre sunt în beneficiul dumneavoastră, al tuturor cetățenilor. În acest sens, vă propun un program prin care fiecare cetățean să aibă acces la o discuție cu primarul, altfel decât în mod obișnuit, diferit de programul de audiențe. Toți cei care vor dori să discute cu mine, fie că este vorba despre probleme administrative, sau alt tip de discuții, se vor putea înscrie pe baza unei cereri înaintate Biroului de Relații cu Publicul, fizic sau online, urmând ca cei înscriși să fie selecționați prin programul random.org în vederea întâlnirilor în datele pe care le vom stabili ulterior. Toate detaliile proiectului vor fi comunicate în perioada următoare.

Noul an va fi un an despre UNITATE, pentru că doar împreună putem să oferim orașului nostru ceea ce merită, un viitor prosper, o dezvoltare semnificativă și o populație mulțumită și închegată, dornică de a contribui la ridicarea nivelului de trai în municipiul Turda. Îmi doresc ca Turda să găsească în administrația locală un aliat și un partener, alături de care să conlucrăm pentru binele comunității noastre, fie că este vorba despre cetățeni, companii, organizații sau instituții ale statului.